Διεθνή

ΗΠΑ - Τζόρτζια: Bonus 1.000 δολ. για να εμβολιαστούν σε 6.000 εργαζόμενους σε σχολεία έως το τέλος Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ - Τζόρτζια: Bonus 1.000 δολ. για να εμβολιαστούν σε 6.000 εργαζόμενους σε σχολεία έως το τέλος Σεπτεμβρίου

Στην πολιτεία της Τζόρτζια καταγράφεται κατακόρυφη άνοδος των κρουσμάτων της παραλλαγής Delta, στο +40% τις τελευταίες 7 ημέρες

Σχετικά Άρθρα

Σχολεία στην αμερικανική πολιτεία της Τζόρτζια θα καταβάλλουν ένα Bonus ύψους 1000 δολαρίων στους εργαζόμενούς τους που θα εμβολιαστούν κατά της Covid-19, προκειμένου να τους παρακινήσουν να εμβολιαστούν, τη στιγμή που η χώρα καταγράφει αύξηση των μολύνσεων λόγω της παραλλαγής Delta, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021.
Η πρωτοβουλία στοχεύει να αποφευχθεί το ενδεχόμενο «πολυάριθμων διακοπών, που σημειώθηκαν στη δημόσια εκπαίδευση τα δύο τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας», εξήγησαν σε ένα δελτίο τύπου οι αρμόδιες εκπαιδευτικές αρχές της κομητείας Χένρι, κοντά στην Ατλάντα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Τα εμβόλια

«Οι μαθητές μας και οι οικογένειές τους αξίζουν και ελπίζουν για τη συνέπεια και σταθερότητα στη μάθησή τους.
Το να κρατήσουμε τα σχολεία μας ανοικτά και να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων μας είναι αναγκαίο για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τονίζεται στο δελτίο τύπου.
Οι πολίτες που θα έχουν εμβολιαστεί με ένα από τα τρία εγκεκριμένα εμβόλια στη χώρα (Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson), μεταξύ των 6000 εργαζομένων που μετρούν τα σχολεία, θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το ποσό έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 Νέα κρούσματα

Το μπόνους χρηματοδοτείται από ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα που στοχεύει να αναχαιτίσει τη διασπορά του ιού στα δημοτικά σχολεία και τα γυμνάσια, εξήγησαν οι υπεύθυνοι.
Στην κομητεία Χένρι, τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν 40% τις τελευταίες επτά ημέρες, σύμφωνα με τα Κέντρα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ασθενειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης