Γιαλαμά: «Κρίμα να τελειώνει έτσι αυτό το ταξίδι»

Γιαλαμά: «Κρίμα να τελειώνει έτσι αυτό το ταξίδι»
Η Κρύστη Γιαλαμά στάθηκε στην απόσυρση της ομάδας της καλλιτεχνικής κολύμβησης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα, με την ίδια εκφράζει την απογοήτευση, αλλά και την υπερηφάνεια της.

Η ΕΟΕ ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (3/8) πως βρέθηκαν θετικά τρία κρούσματα στην ομάδα της καλλιτεχνική κολύμβησης, κάτι το οποίο οδήγησε στην ακύρωση της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κρύστη Γιαλαμά, μία από τις αθλήτριες που έμειναν εκτός από αυτή την απόφαση, εξέφρασε την απογοήτευση της για την κατάληξη που είχε η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τόκιο 2020. Η πρώτη μου Ολυμπιάδα.

Δεν περίμενα να συμβούν όσα συνέβησαν και δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία όπως ιδανικά θα ήθελα.
Δυστυχώς, με την ομάδα μου, δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε, λόγω COVID-19. Αφού τα μισά μέλη της ομάδας βγήκαν θετικά. Μόνο λίγοι γνωρίζουν τι περάσαμε τα τελευταία 3 χρόνια με σκοπό πρώτα την πρόκριση και ύστερα την συμμετοχή μας σαν ομαδικό σε Ολυμπιακούς αγώνες, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Είναι πραγματικά κρίμα να τελειώνει έτσι αυτό το ταξίδι, αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία. Παρ’ όλα αυτά , δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εμένα και για την ομάδα μου και για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.
Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που κατάφερα να βγάλω με τους Ολυμπιακούς κύκλους. Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη!».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης