Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Μπάσκετ: Η «χρυσή» Βreanna Stewart αναδείχθηκε MVP!

Μπάσκετ: Η «χρυσή» Βreanna Stewart αναδείχθηκε MVP!
Η ομάδα των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο γυναικείο μπάσκετ και με ηγέτιδα την Breanna Stewart, η οποία αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά, κατέκτησε για έβδομη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Σχετικά Άρθρα
Η φετινή σεζόν ανήκιε ξεκάθαρα στην ταλαντούχα Αμερικανίδα αθλήτρια, Breanna Stewart, η οποία σάρωσε τα πάντα τόσε σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Η 26χρονη αθλήτρια πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τουρνουά, σημειώνοντας 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί τόσο στην καλύτερη πεντάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αλλά και να ψηφιστεί κορυφαία παίκτρια.

Οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά ανήκουν στις Rui Machida (Ιαπωνία), Emma Meesseman (Βέλγιο), A'ja Wilson (ΗΠΑ) και Sandrine Gruda (Γαλλία).

Η Βreanna Stewart ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μία ονειρεμένη σεζόν, καθώς πριν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κατακτήσει την Εuroleague με την Εκατέρινμπουργκ και το WNBA με τις Seattle Storm.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης