eSports & Games

Twitch: Ανακοίνωσε έκπτωση 20% για τους συνδρομητές από το Ηνωμένο Βασίλειο

Twitch: Ανακοίνωσε έκπτωση 20% για τους συνδρομητές από το Ηνωμένο Βασίλειο

Μειωμένες τιμές για να διευκολύνει τους θεατές της εφαρμόζει η αμερικανική υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης βίντεο.

Σχετικά Άρθρα

Η επιτυχημένη streaming πλατφόρμα, Twitch.tv, ανακοίνωσε πως θα μειώσει το κόστος συνδρομής της για τους χρήστες από το Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο να κάνει ακόμα πιο προσιτό το προϊόν της.

Η τιμή θα πέσει στις 3,99 λίρες (ήταν 4,99) με την έκπτωση να τίθεται σε εφαρμογή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το Twitch, με το νέο του οικονομικό πλάνο, επιδιώκει να προσελκύσει ακόμα περισσότερους συνδρομητές που θα στηρίζουν με αυτό τον τρόπο τους αγαπημένος τους δημιουργούς περιεχομένου.


«Έχουμε ακούσει από πολλούς χρήστες ότι δεν μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο που απαιτείται για να ενισχύσουν τους αγαπημένους τους streamers. Αυτό συμβαίνει γιατί το κόστος συνδρομής είναι 5 δολάρια για κάθε χώρα, κάτι που φαίνεται να δυσκολεύει τους κατοίκους ορισμένων περιοχών.

Οι συνδρομητές σε Ευρώπη και Ασία είναι κατά 50% λιγότεροι σε σχέση με αυτούς της Βόρειας Αμερικής, ενώ στη Λατινική Αμερική το ποσοστό των ενεργών υποστηρικτών είναι ακόμα μικρότερο», υποστήριξε το Twitch.

Πάνω από 850.000 streamers κερδίζουν χρήματα στο Twitch μέσω συνδρομών ή διαφημίσεων, με τα συνολικά κέρδη να έχουν διπλασιαστεί από το 2019 μέχρι το 2020. Στην πλατφόρμα υπάρχουν πάνω από 30 εκατ. καθημερινοί επισκέπτες, 13 εκατ. έχουν ξεκινήσει φέτος να streamαρουν, ενώ έχουν προβληθεί τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο λεπτά live εκπομπών τον τελευταίο χρόνο.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης