eSports & Games

Overwatch 2: «Η επεξεργασία των ηρώων καθυστερεί την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι το 2023»

Overwatch 2: «Η επεξεργασία των ηρώων καθυστερεί την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι το 2023»

Φήμες θέλουν την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού να οφείλεται στις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την επεξεργασία των ηρώων.

Σχετικά Άρθρα

Μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές ειδήσεων του Overwatch, ο Metro, ισχυρίζεται ότι το Overwatch 2 είναι «ως επί το πλείστον έτοιμο». Ο λόγος όμως για τον οποίο η κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να αναβληθεί για το 2023, όπως αναφέρει, οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν εξετάζει ακόμα καμία επανεπεξεργασία στους σημερινούς ήρωες.

Στις 7 Αυγούστου δημοσιεύτηκε στο Twitter πολλοί άνθρωποι κοντά στην πηγή του Overwatch 2, υποστηρίζουν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο και ότι η κυκλοφορία του το 2022 δεν φαίνεται πλέον πιθανή. Ενώ η ημερομηνία της κυκλοφορίας δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμα, πολλοί οπαδοί του παιχνιδιού ήλπιζαν και το περίμεναν κατά τη διάρκεια του επόμενου ημερολογιακού έτους, ειδικά αφού η Blizzard άρχισε να δείχνει πλήρες gameplay το 2021.

Στο παιχνίδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει, η Blizzard υποσχέθηκε να προσθέσει νέους χάρτες, νέους ήρωες, τη δυνατότητα του single-player και σημαντικές επανεπεξεργσίες στους τρέχοντες ήρωες – όσον αφορά τις παραδοσιακές λειτουργίες PvP. Κατά τη διάρκεια ενός stream την ίδια μέρα με την κοινοποίηση του tweet, ο Metro είπε ότι τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει – όχι όμως όλα.

«Από ό,τι γνωρίζω, οι νέοι ήρωες είναι σχεδόν έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έχουν βασικά ολοκληρώσει μια single-player καμπάνια, βασικά. Έτοιμοι είναι επίσης και οι νέοι χάρτες. Αυτό που δεν έχουν κάνει είναι πως δεν εξέτασαν τίποτα όσον αφορά την επανεπεξεργασία ηρώων».

Επιπλέον αναφέρεται ότι οι προγραμματιστές έχουν – προφανώς – μόλις πρόσφατα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να εξετάσουν την επανεπεξεργασία των ηρώων, τονίζοντας συγκεκριμένα την ακατανίκητη ικανότητα αναισθητοποίησης του McCree που εξακολουθεί να εμφανίζεται στις τελευταίες κρυφές ματιές του Overwatch 2. Οι ίδιοι οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν ότι οι ήρωες θα πρέπει να εξισορροπηθούν για να αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές που έγιναν στη μορφή PvP, συγκεκριμένα την αλλαγή από έξι εναντίον έξι σε πέντε εναντίον πέντε.

Σε μια κλήση αποδοχών της Activision Blizzard στις αρχές Αυγούστου, στην οποία η ηγεσία αντιμετώπισε την πρόσφατη αγωγή για διακρίσεις λόγω φύλου και παρενόχλησης, αναμεταδόθηκε ότι το Overwatch 2 «είχε περάσει ένα σημαντικό εσωτερικό ορόσημο τις τελευταίες εβδομάδες».

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης