Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τράγκας από ΔΕΘ στο ΒΝ: «Υπαρκτός ο ιός αλλά τοξικός σε ορισμένους», «τα lockdown έφεραν φτώχεια» - Επίθεση σε Τσιόδρα - Κοντοζαμάνη

Τράγκας από ΔΕΘ στο ΒΝ: «Υπαρκτός ο ιός αλλά τοξικός σε ορισμένους», «τα lockdown έφεραν φτώχεια» - Επίθεση σε Τσιόδρα - Κοντοζαμάνη
O κ. Τράγκας επιτέθηκε στους Σωτήρη Τσιόδρα και Βασίλη Κοντοζαμάνη, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την εμμονή της κυβέρνησης στους εμβολιασμούς

Ερώτηση προς τον Πρόεδρο του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργο Τράγκα έκανε το BN στο πλαίσιο συνέντευξης του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα ρωτήσαμε τον κ. Τράγκα τι απαντάει σε όσους λένε ότι οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είναι ένα κίνημα δυσαρέσκειας απέναντι στην πανδημία και τα lockdown, ποια είναι η θεώρησή του για τον κορωνοιό και την πανδημία και τέλος πως θα χειριζόταν εκείνος την κατάσταση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς.
Αρχικά ο κ. Τράγκας αποκάλυψε ότι το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» γεννήθηκε από την εποχή της διακυβέρνησης Τσίπρα και ιδιαίτερα όταν ήρθε στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών «σκοτεινά και χωρίς να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και κυρίως οι βορειοελλαδίτες».
Ωστόσο, το κόμμα πήρε σάρκα και οστά όταν είχε συσσωρευτεί η δυσαρέσκεια του κόσμου τόσο από τη διακυβέρνηση Τσίπρα που ισοπέδωσε την αστική τάξη όσο και από τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κυρίως, για την πανδημία, όπως τόνισε.

«Yπαρκτός ο ιός και μεταδοτικός αλλά τοξικός σε ορισμένες ηλικίες»

Στην συνέχεια της απάντησής του ο κ. Τράγκας ομολογεί ότι το ζήτημα του κορωνοιού είναι υπαρκτό, ο ιός είναι μεταδοτικός και τοξικός σε ορισμένες ηλικίες και ότι προορίζεται να μείνει για χρόνια, πότε έχοντας εξάρσεις πότε παραμένοντας σε ύφεση.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει, η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τηλεοπτικό τρόμο για να φοβίσει τον κόσμο για την πανδημία.
«Δεν μπορούμε να καταργήσουμε την δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα και, κυρίως, το δικαίωμα να προστατεύουμε τον εαυτό μας όπως εμείς πιστεύουμε» είπε ο κ. Τράγκας χαρακτηριστικά.
Διεθνείς κανόνες και αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απαγορεύουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς χωρίς συναίνεση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.ΕΛ.ΑΝ.

Επίθεση σε Τσιόδρα και Κοντοζαμάνη για το ρόλο τους στα εμβόλια του H1N1

Επίσης, επιτέθηκε στους Σωτήρη Τσιόδρα και Βασίλη Κοντοζαμάνη, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την εμμονή της κυβέρνησης στους εμβολιασμούς τονίζοντας ότι τα δύο αυτά πρόσωπα ήταν πίσω από τις μεγάλες παραγγελίες που είχε κάνει παλαιότερα η χώρα σε εμβόλια κατά της H1N1 ενώ υπενθύμισε ότι την εποχή εκείνη Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης είχαν επικρίνει την τότε κυβέρνηση Καραμανλή για αυτή την πολιτική υπέρ της αγοράς εκείνων των εμβολίων.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην κ. Ασημίνα Γκάγκα, τωρινή υφυπουργό Υγείας, η οποία σε εκπομπή του είχε αναφέρει ότι στην καταπολέμηση του κορωνοιού υπάρχουν και δραστικές ουσίες όπως η κολχικίνη, η υδροξοχλωροκίνη, η ιβερμεκτίνη, η αζιθρομυκίνη και άλλες οι οποίες καταπολεμούν τα συμπτώματα του κορωνοιού.

«Ναι στην ενημέρωση, όχι στα lockdown και τον τρόμο στους πολίτες»

Κλείνοντας, είπε ότι εάν εκείνος είχε θέση ευθύνης θα χρησιμοποιούσε τηλεοπτικά μηνύματα χωρίς πανικό και τρόμο προς τους πολίτες, στην ενημέρωση τύπου θα μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις, αποφυγή συνωστισμών στις μεγαλύτερες ηλικίες και ατομική καθαριότητα και δεν θα έβαζε κανένα lockdown ειδικά στις νεότερες ηλικίες.
«Τα lockdown έφεραν τους θανάτους, την φτώχεια και την οικονομική καταστροφή» είπε επιγραμματικά ο κ. Τράγκας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης