Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump για πανδημία: Αγνόησα πλήρως τις συστάσεις του Fauci και έπραξα το σωστό

Trump για πανδημία: Αγνόησα πλήρως τις συστάσεις του Fauci και έπραξα το σωστό
Ο Trump είπε ότι έλαβε τις δικές του αποφάσεις σχετικά με την πανδημία, παρόλο που ήταν συχνά σε αντίθεση με τις συστάσεις του Fauci
Σχετικά Άρθρα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump έκανε γνωστό, πως αγνόησε σχεδόν όλες τις συμβουλές του ιατρικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Anthony Fauci για τον κορωνοϊό.
Μιλώντας στην εκπομπή «The Water Cooler», ο Trump τόνισε, πως ο Fauci «πραγματικά έκανε σχεδόν το αντίθετο από αυτό που έλεγε αρχικά» ενώ ο ίδιος ήθελε να τον αποπέμψει.
Σημείωσε όμως ότι, εκείνη τη χρονική στιγμή μία αποπομπή του Fauci θα ήταν μία απόφαση χωρίς κάποιο όφελος.
Έκανα αυτό που ήθελα να κάνω και έλαβα τις σωστές αποφάσεις, σημείωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Έλαβα τις αποφάσεις μου

Ο Trump είπε ότι έλαβε τις δικές του αποφάσεις σχετικά με την πανδημία, παρόλο που ήταν συχνά σε αντίθεση με τις συστάσεις του Fauci, επικαλούμενος την έγκαιρη θέσπιση περιορισμών στα ταξίδια από την Κίνα και την Ευρώπη στις ΗΠΑ.
Αν και αρχικά στην πανδημία, ο Fauci πρότεινε ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί «δεν ήταν καλή ιδέα αυτή τη στιγμή», στη συνέχεια, υποστήριξε την απόφαση του Trump να περιορίσει τα ταξίδια από την Κίνα.
Ο Trump επέκρινε τον Fauci για την αντιστροφή της θέσης του σχετικά με τις μάσκες, λέγοντας πως έγινε «φανατικός με τις μάσκες» ενώ στην αρχή είχε συστήσει στους Αμερικανούς να μην τις φορούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης