Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς της Eurowings για το χειμώνα

Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς της Eurowings για το χειμώνα
Η Eurowings θα ανοίξει μια νέα βάση δραστηριοτήτων στην τσεχική πρωτεύουσα στα τέλη Οκτωβρίου 2021 και θα προσφέρει αρχικά 14 νέες απευθείας πτήσεις από την Πράγα
Η Eurowings άρχισε με επιτυχία να ανοίγει τα φτερά της στην Πράγα.
λίγο μετά τη διάθεση πτήσεων για κράτηση, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία διακοπών της Γερμανίας πούλησε ήδη χιλιάδες εισιτήρια στην Τσεχική Δημοκρατία σε ιδιώτες και επαγγελματίες ταξιδιώτες καθώς και σε τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Η Eurowings θα ανοίξει μια νέα βάση δραστηριοτήτων στην τσεχική πρωτεύουσα στα τέλη Οκτωβρίου 2021 και θα προσφέρει αρχικά 14 νέες απευθείας πτήσεις από την Πράγα. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτωβρίου από την Πράγα προς τη Φουερτεβεντούρα και το Μπρίστολ (Ηνωμένο Βασίλειο).
Τα κορυφαία φαβορί της Τσεχίας για την τρέχουσα φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο είναι τα Κανάρια Νησιά και η Νότια Ισπανία. Οι υψηλότερες κρατήσεις της Eurowings από την Πράγα μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν την Τενερίφη, τη Φουερτεβεντούρα και τη Μάλαγα. Οι συνδέσεις με Αθήνα (Ελλάδα), Βαρκελώνη (Ισπανία) και Κοπεγχάγη (Δανία) είναι επίσης πολύ δημοφιλείς, καθώς οι άνθρωποι παραμένουν πρόθυμοι να ταξιδέψουν.
Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πτήσεις Eurowings από 29,99 € (764 CZK) με λίγα μόνο κλικ στον ιστότοπο eurowings.com ή μέσω της εφαρμογής Eurowings. Ο τοπικός ιστότοπος της Eurowings θα ξεκινήσει σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι πτήσεις της Eurowings θα είναι διαθέσιμες για κράτηση στην τσεχική γλώσσα σύντομα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης