Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου - Η 2,5 λεπτών τηλεφωνική επικοινωνία - «Δεν υποχωρώ»

Αιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου - Η 2,5 λεπτών τηλεφωνική επικοινωνία - «Δεν υποχωρώ»

Ο κ. Λοβέρδος διεμήνυσε πως ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του

Σχετικά Άρθρα
Αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου εκτόξευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκλείοντας το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την κούρσα για τη διεκδίκηση ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.
Ο κ. Λοβέρδος διεμήνυσε ότι είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει ακόμα και αν ο κ. Παπανδρέου αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα.
Όπως είπε μιλώντας στον Σκάι, δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου, ενώ αποκάλυψε κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία (που διήρκησε 2 με 2,5 λεπτά) του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.
Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί ή να το σκέφτηκε να κάνει πίσω.
Πρόσθεσε ότι έχει στο νου του αυτά που χρειάζεται η δημοκρατική παράταξη, δηλαδή να προσφέρει στην Ελλάδα σήμερα «αυτό που δεν έχει», δηλαδή αντιπολίτευση.
Τέλος, εξήγησε ότι δεν είναι υποψήφιος στο Κίνημα Αλλαγής για να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής αλλά για να νικήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης