Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Ελλάκτωρ διοικείται από τον ανταγωνιστή της – Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο σκάνδαλο εσωτερικής πληροφόρησης

Η Ελλάκτωρ διοικείται από τον ανταγωνιστή της – Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο σκάνδαλο εσωτερικής πληροφόρησης
Αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα που όλοι κρύβουν: Η Ελλάκτωρ διοικείται από τους ανταγωνιστές της και καμία εποπτική αρχή δεν ενοχλείται!
Σχετικά Άρθρα

Σε μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις εσωτερικής πληροφόρησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εξελίσσεται η υπόθεση ελέγχου της Ελλάκτωρ δια χειρός της ολλανδικής Reggeborgh.
Η κατάκτηση της μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας από την ολλανδική Reggeborgh, έγινε εφικτή χάρη στην συνεργασία του Λεωνίδα Μπόμπολα με τον ισχυρό άνδρα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γ. Περιστέρη που είναι επικεφαλής της ανταγωνιστικής εταιρίας.

Η έρευνα του «ΒΝ» αποκαλύπτει ένα δραματικό γεγονός, ο γιός του ιδρυτή της Ελλάκτωρ να έχει συμφωνήσει στην παράδοση της εταιρείας του, στον ισχυρό ανταγωνιστή.
Κι όμως, αυτό ήταν το αποτέλεσμα της αμφιλεγόμενης διαδρομής του Λεωνίδα Μπόμπολα ο οποίος με την μεσολάβηση Περιστέρη έκανε κρυφή συμφωνία με τον επικεφαλής της Reggeborgh H. Holterman.
Για την υλοποίηση του σχεδίου, οι επικεφαλής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαμόρφωσαν σχεδόν ολόκληρο το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ με στελέχη της προτίμησής τους Μπουλούτας, Ξενόφος (ως διευθύνοντες σύμβουλοι) και επιπλέον επέβαλλαν στελέχη στην κρίσιμης σημασίας θυγατρική Άκτωρ, όπως ο πρόεδρός της Χ. Παναγιωτόπουλος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Εδουάρδο Σαραντόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική φάση η Reggeborgh, ήταν βασικός μέτοχος και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και κάποιοι θεωρούσαν εύλογο παρότι παράνομο, να προτείνονται από την πλευρά αυτή τα μέλη της νέας διοίκησης της Ελλακτωρ.
Ακόμα όμως και όσοι έδειχναν αυτή την ανοχή, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί και σήμερα, η εταιρεία διοικείται από ανθρώπους που έχουν επιλέξει οι ανταγωνιστές τους. Ίσως η απάντηση είναι απλή και κρύβεται πίσω από δύο απλούς αριθμούς:

Το διάστημα που η Ελλάκτωρ διοικείται από ανθρώπους της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το ανεκτέλεστο έργο της τελευταίας έχει υπερδιπλασιαστεί σε 4,5 δισ. ευρώ ενώ της Ελλάκτωρ προσγειώθηκε στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών.
Αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα που όλοι κρύβουν:
Η Ελλάκτωρ διοικείται από τους ανταγωνιστές της και καμία εποπτική αρχή δεν ενοχλείται!
Και η αλήθεια αυτή θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες με αναμφισβήτητα έγγραφα.
Σημειώνεται ότι η έρευνα του «ΒΝ» σε δημοσιεύματα ολλανδικών media έχει αποκαλύψει ότι πολλές επενδύσεις της Reggeborgh, έγιναν μετά από εσωτερική πληροφόρηση ή και κατάχρηση εμπιστευτικών πληροφοριών γεγονός που εξηγεί τις πολλαπλές έρευνες αρμοδίων εποπτικών αρχών αλλά και τις αγωγές ύψους πολλών εκατομμυρίων από άτομα που ζημιώθηκαν πολλές από τις οποίες κατέληξαν με συμβιβασμό και καταβολή αποζημιώσεων από τον ολλανδό μεγιστάνα που στην Ελλάδα παριστάνει τον φιλάνθρωπο.
Προφανώς η ίδια τακτική υλοποιήθηκε και σε ότι αφορά τον έλεγχο της Ελλάκτωρ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης