Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Είναι πιθανό η Reggeborgh να επιστρέψει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ; - Ο Ελλάκτωρ σχεδιάζει νέα ΑΜΚ και οι φήμες για Αρχιρόδον

Είναι πιθανό η Reggeborgh να επιστρέψει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ; - Ο Ελλάκτωρ σχεδιάζει νέα ΑΜΚ και οι φήμες για Αρχιρόδον
Την ίδια στιγμή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δέχεται ισχυρές πιέσεις να επιβάλλει πρόστιμα στην Reggeborgh για εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού, οπότε οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ελλάκτωρ συνεχίζει να χάνει δουλειές, να συρρικνώνεται και ενώ συγκέντρωσε 120,5 εκατ με την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου καμία τράπεζα δεν τους δανείζει και στις εγγυητικές… περιμένουν να λήξουν για να τους ανανεώσουν νέες εγγυητικές.
Η διοίκηση Μπουλούτα μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων, ανύπαρκτη, με φήμες και διαρροές διοικεί μια καταρρέουσα εταιρία.
Και ξέρουν πολύ καλά ότι με φήμες δεν διοικείται ένας όμιλος όπως ο Ελλάκτωρ.
Την ίδια στιγμή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δέχεται ισχυρές πιέσεις να επιβάλλει πρόστιμα στην Reggeborgh για εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού, οπότε οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες.

Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από φήμες που διακινεί η διοίκηση του Ελλάκτωρ

Αντί να ασχολείται η διοίκηση με το πώς θα ανακάμψει και εξυγιανθεί ο Ελλάκτωρ φημολογούν και σκέφτονται πως θα πλήξουν τους εφοπλιστές Μπάκο και Καυμενάκη οι οποίοι φάνηκαν απολύτως συνεπείς, συμμετείχαν στην αύξηση παρ΄ ότι έχουν αποκλειστεί από το διοικητικό συμβούλιο.
Το bankingnews θα μεταφέρει μέρος αυτών των φημών και θα τις σχολιάσει αναλόγως.
Μάλιστα προϊδεάζουμε ότι λίαν συντόμως θα προβούμε σε σοβαρές αποκαλύψεις για την διοίκηση του Ελλάκτωρ, οπότε μείνετε συντονισμένοι με το bankingnews οι εκπλήξεις έρχονται.

Φήμη πρώτη – Ο Ελλάκτωρ θα υλοποιήσει αύξηση κεφαλαίου 120-150 εκατ ευρώ και θα τοποθετηθεί η Αρχιρόδον

Για να μπορέσει να υλοποιηθεί αύξηση κεφαλαίου θα πρέπει να ερωτηθεί το 31,2% καθώς αυτό είναι το ποσοστό που ελέγχουν οι εφοπλιστές.
Πρωτίστως οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα απαιτήσει και την συναίνεση των εφοπλιστών παρ΄ ότι έχει παρθεί απόφαση να υλοποιούνται αυξήσεις κεφαλαίου από την Γενική Συνέλευση.
Εάν υλοποιηθεί αύξηση 120 με 150 εκατ οι εφοπλιστές θα συμμετάσχουν κανονικότατα.
Όμως θα πρέπει η ανύπαρκτη διοίκηση του Ελλάκτωρ να εξηγήσει στους επενδυτές το εξής.
Στο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης των 120,5 εκατ ανέφεραν ότι η ρευστότητα επαρκεί για τουλάχιστον 12 μήνες.
Από την τελευταία αύξηση έχουν περάσει 4 μήνες… τι έγινε που πήγαν τα λεφτά σε διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης που γλείφουν την Reggeborgh από μια εταιρία τον Ελλάκτωρ που εμφανίζει ζημίες και συρρικνώνεται;
Ότι συμβαίνει σήμερα θα το βρουν μπροστά τους οι διοικούντες του Ελλάκτωρ και προφανώς θα κληθούν στην δικαιοσύνη για πολλά.
Για την φήμη που διακινεί η διοίκηση του Ελλάκτωρ περί Αρχιρόδον – κατασκευαστική εταιρία ελληνικών συμφερόντων με έδρα την Ολλανδία - ότι θα τοποθετηθεί μέσω νέας αύξησης…
Δεν ξέρουμε εάν εμφανιστεί η Αρχιρόδον ή αρχιτουλίπα ή η αρχιτσουκνίδα αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι εφοπλιστές θα είναι παρόντες σε όλες τις αυξήσεις κεφαλαίου.
Αυτά περί Αρχιρόδον… εμφανίστηκαν όλως τυχαίως μετά τις αποκαλύψεις του bankingnews για τον Λιανό και την Αρχιρόδον ως παρκαδόρου μετοχών της Reggeborgh.

Φήμη δεύτερη… η Reggeborgh έχει μυστική συμφωνία να επιστρέψει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Την φήμη αυτή παραδόξως την διακινεί η διοίκηση του Ελλάκτωρ και δεν κατανοούμε τον λόγο.
Με βάση αυτή την φήμη, η Reggeborgh μετά την επιθετική συρρίκνωση του Ελλάκτωρ, την εντυπωσιακή αδράνεια και απαξίωση… θα βρει να πουλήσει τις μετοχές του Ελλάκτωρ – για την ιστορία έχει δεχθεί πρόταση για τον σκοπό αυτό – και θα ενεργοποιήσει option ώστε να επιστρέψει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Θεωρούμε ότι η φήμη αυτή μπάζει από παντού καθώς η πλευρά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει δηλώσει ότι έφυγαν οι ολλανδοί και ησυχάσαμε.

Η διοίκηση του Ελλάκτωρ πέραν από το να συσκέπτεται πως θα ξεγελάσει το μέτοχο της με ποσοστό 31,2%, πως θα παραπληροφορήσει και παραπλανήσει ας κοιτάξει να πάρει κανένα έργο γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα.
Ο όμιλος Ελλάκτωρ δεν διοικείται απλά παραπαίει σε βαθμό ανησυχητικό.

Αλλά οι εκπλήξεις έρχονται και οι αποκαλύψεις… που θα κλονίσουν πολλούς… από τις θέσεις τους.
Κρατείστε αυτή την τελευταία φράση.

Υποσημείωση

Ο έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι φανατικός υποστηρικτής της Reggeborgh ενός κατασκευαστή που αποδεικνύει από την στάση του ότι δεν σέβεται την ελληνική νομοθεσία και τους κανόνες.
Είναι ο πρώτος έλληνας υπουργός εξωτερικών που σαμποτάρει τα ελληνικά συμφέροντα και υποστηρίζει τους ολλανδούς της Reggeborgh.
Και από εκεί επίσης θα έχουμε σοβαρές αποκαλύψεις.

Μείνετε συντονισμένοι…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης