Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Υψηλά 21 ετών για την Autohellas λόγω της υψηλής κερδοφορίας εννεαμήνου

tags :
Υψηλά 21 ετών για την Autohellas λόγω της υψηλής κερδοφορίας εννεαμήνου
Η Euroxx σε σχόλιό της χαρακτηρίζει εντυπωσιακή την κερδοφορία ενώ αναφέρει πως ο δείκτης δανείων προς ίδια κεφάλαια είναι ο ισχυρότερος έναντι όλων των εισηγμένων στην Ευρώπη
Σχετικά Άρθρα

Σε νέα υψηλά 21 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Autohellas μετά και την εξαιρετική κερδοφορία που δημοσίευσε για το τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Η πορεία του τουρισμού, βελτίωσε τα έσοδα από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις αλλά και τη συνολική κερδοφορία του ομίλου.
Από το καλοκαίρι η στήλη είχε αναφέρει πως τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε πολλές τουριστικές πόλεις της χώρας, είχαν εξαντληθεί και μάλιστα με ημερήσια μίσθωση σημαντικά υψηλότερη έναντι άλλων ετών.
Η εταιρεία ανέφερε πως τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ξεπέρασαν και τα ιστορικά υψηλά του 2019.
Η μετοχή διαπραγματεύεται στα 8,48 ευρώ με άνοδο 5,74% και όγκο 24 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 412 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο ανήλθαν στα 46,4 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ανέρχονται στα 139,1 εκατ. ευρώ.
Η Euroxx σε σχόλιό της χαρακτηρίζει εντυπωσιακή την κερδοφορία ενώ αναφέρει πως ο δείκτης δανείων προς ίδια κεφάλαια είναι ο ισχυρότερος έναντι όλων των εισηγμένων στην Ευρώπη.
Σημειώνεται πως η ΑΧΕ έχει δώσει τιμή στόχο για τη μετοχή τα 10,40 ευρώ και σύσταση για αποδόσεις ανώτερες από αυτές της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης