Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Πέθανε 46χρονος αρνητής - Γιατρός τον προέτρεπε να μην πάει στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Πέθανε 46χρονος αρνητής - Γιατρός τον προέτρεπε να μην πάει στο νοσοκομείο
Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, όπως καταγγέλλουν οι δικοί του, ο οικογενειακός γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε, ήταν αυτός που τον προέτρεπε να μην επισκεφθεί το νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή, «χτυπημένος» από κορονοϊό, άφησε ένας 46χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί.
Ο άτυχος άνδρας, το όνομα του οποίου προστέθηκε στη μακάβρια λίστα με τους νέους ανθρώπους που έφυγαν από κορωνοϊό, χωρίς να έχουν θωρακιστεί απέναντι στον φονικό ιό, φέρεται να φοβόταν μήπως διασωληνωθεί και αρνιόταν να πάει στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε, αφού μεταφέρθηκε σε αυτό σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, όπως καταγγέλλουν οι δικοί του, ο οικογενειακός γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε, ήταν αυτός που τον προέτρεπε να μην επισκεφθεί το νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο, φθάνοντας σε σημείο να χάσει ακόμα και τις αισθήσεις του.
Ο γιατρός φέρεται επίσης να τον επισκέφτηκε στο σπίτι, διαπιστώνοντας, μετά από ακτινογραφία που του έκανε, πως είχε πνευμονία, ωστόσο επέμενε να παραμείνει στο κρεβάτι του.
Η κατάσταση της υγείας του 46χρονου επιδεινώθηκε όμως ραγδαία, με αποτέλεσμα συγγενείς και φίλοι να πείσουν τη σύζυγό του να τον μεταφέρει στο ΑΧΕΠΑ.
Ήταν ωστόσο πλέον πολύ αργά και η κατάστασή του μη αναστρέψιμη…
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο 46χρονος, ο οποίος άφησε πίσω του τρία παιδιά, φέρεται να ήταν αρνητής και δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης