Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένα γράφημα αποδεικνύει ότι Ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη έχουν αποτέλεσμα στον covid – Πώς σώθηκε ένας ετοιμοθάνατος

Ένα γράφημα αποδεικνύει ότι Ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη έχουν αποτέλεσμα στον covid – Πώς σώθηκε ένας ετοιμοθάνατος
Στην Αφρική οι μισές χώρες έχουν χρησιμοποιήσει προληπτικά Ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη και όσες το έχουν πράξει έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά θνητότητας σε σχέση π.χ. με τα εμβόλια
Σχετικά Άρθρα

Η Ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη έχουν στοχοποιηθεί, επικριθεί, χλευαστεί και αποδομηθεί ως φάρμακα κατά του covid 19.
Όσοι τα επικαλέστηκαν – και δεν είναι λίγοι οι διεθνείς επιστήμονες – αμέσως επικρίθηκαν καθώς χαλούσαν το επίσημο αφήγημα που είναι το εξής… η μόνη θεραπεία και πρόληψη κατά του covid 19 είναι ο εμβολιασμός όλα τα υπόλοιπα είναι πειράματα, αμφισβητήσιμης αποτελεσματικότητας.
Όμως τα στοιχεία του αντι - παρασιτικού και κατά της ελονοσίας φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης και ιβερμεκτίνης μπορεί να έχουν πολύ σημαντική επίδραση στη μείωση της θνησιμότητας από covid 19.
Ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες ουσίες όπως η αζιθρομυκίνη, ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη D.
Προφανώς κάθε άνθρωπος πρέπει να συμβουλεύεται τον γιατρό του είναι ο μόνος που έχει την επιστημονική γνώση να κάνει συστάσεις για φάρμακα.
Ωστόσο το ιατρικό κατεστημένο και οι έμποροι πανικού στην κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρνούνται να αναγνωρίσουν τις θεραπείες που υπάρχουν και αντ' αυτού πιέζουν για καθολικό εμβολιασμό ή για ακριβές θεραπείες.
Πολλές φαρμακευτικές εταιρίες ανακαλύπτουν φάρμακα για τον covid 19 αλλά είναι ακριβά… οι εταιρίες εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο τους και διαμορφώνουν τις τιμές κατά το δοκούν.
Η χρήση φαρμάκων όπως η υδροξυχλωροκίνη HCQ και Ιβερμεκτίνη IVM δεν αποφέρει τα κέρδη που θα ήθελαν οι εταιρίες.
Ο Dr Μπεν Κάρσον σε ανάλυση του στο Fox News εξέφρασε απόψεις που έχουν λογοκριθεί ή έχουν αποκλειστεί από το Twitter, το Facebook και την Google.
Να σημειωθεί ότι ο εν λόγο ιατρός ήταν από τους πιο τιμώμενους γιατρούς πριν 10ετίες.
Στην παρουσίαση του ανέλυσε ένα πίνακα όπου ορισμένες χώρες έχουν χρησιμοποιήσει τα φάρμακα HCQ και IVM και το εντυπωσιακό είναι ότι έχουν πολύ χαμηλό αριθμό θανάτων…
Π.χ. στην Αφρική οι μισές χώρες έχουν χρησιμοποιήσει προληπτικά Ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη και όσες το έχουν πράξει έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά θνητότητας σε σχέση π.χ. με τα εμβόλια.

ivermectin-africa.jpg
Ένας ετοιμοθάνατος διασώθηκε με Ιβερμεκτίνη

Ένας ηλικιωμένος ασθενής με COVID-19 ανάρρωσε μετά από δικαστική απόφαση που του επέτρεψε να λάβει θεραπεία με ιβερμεκτίνη, παρά τις αντιρρήσεις από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.
Αφού ένα νοσοκομείο του Ιλινόις επέμεινε να χορηγήσει το ακριβό φάρμακο remdesivir στον ασθενή και η θεραπεία απέτυχε, η ζωή του σώθηκε αφού το δικαστήριο διέταξε να επιτραπεί σε εξωτερικό γιατρό να χρησιμοποιήσει το φθηνό φάρμακο ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του, παρ΄ ότι το νοσοκομείο αντέδρασε έντονα.
Τα δισκία ιβερμεκτίνης έχουν εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τη θεραπεία ανθρώπων με εντερική ισχυροειδίαση και ογκοκερκίαση, δύο καταστάσεις που προκαλούνται από παρασιτικά σκουλήκια. Ορισμένες τοπικές μορφές ιβερμεκτίνης έχουν εγκριθεί για τη θεραπεία εξωτερικών παρασίτων όπως οι ψείρες της κεφαλής και για δερματικές παθήσεις όπως η ροδόχρου ακμή.
Το φάρμακο έχει επίσης εγκριθεί για χρήση σε ζώα.
Πολλοί… υποστηρίζουν μα θα πάρω φάρμακο για ζώα;
Το Remdesivir έχει λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον FDA τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη θεραπεία του covid 19.
Ωστόσο, η χρήση της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία ανθρώπων που πάσχουν από COVID-19 είναι αμφιλεγόμενη επειδή η FDA δεν έχει εγκρίνει το φάρμακο – που υπάρχει εδώ και 10ετίες – για τέτοια χρήση.
Οι γιατροί είναι ελεύθεροι να συνταγογραφούν ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID-19, παρόλο που η FDA ισχυρίζεται ότι η χρήση της θα μπορούσε να είναι επιβλαβής σε ορισμένες περιπτώσεις.
Κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους του φαρμάκου για χρήση κατά του COVID-19 βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον FDA.

Πως έσωσε ένα ετοιμοθάνατο

Το φάρμακο «σίγουρα» έσωσε τη ζωή του ηλικιωμένου ασθενούς «επειδή η κατάστασή του άλλαξε αμέσως μετά τη λήψη ιβερμεκτίνης» , ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Kirstin M. Erickson του νομικού γραφείου Mauck and Baker με έδρα το Σικάγο.

Ο Sun Ng, 71 ετών, ο οποίος επισκεπτόταν τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Χονγκ Κονγκ για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της εγγονής του, αρρώστησε με COVID-19 και μέσα σε λίγες μέρες έφτασε κοντά στον θάνατο.
Νοσηλευόταν στις 14 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο Edward, στο Naperville του Ιλινόις.
Η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά και λίγες μέρες αργότερα διασωληνώθηκε και τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα.
Το παιδί του Ng, ο Man Kwan Ng, που είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη μηχανολογία, έκανε τη δική της έρευνα και αποφάσισε ότι πρέπει ο πατέρας της, να πάρει ιβερμεκτίνη, η οποία ορισμένοι γιατροί πιστεύουν ότι είναι αποτελεσματική κατά του COVID-19, παρά τις οδηγίες του FDA για το αντίθετο.
Όμως, παρά τη θέληση της κόρης, το νοσοκομείο αρνήθηκε να χορηγήσει ιβερμεκτίνη και αρνήθηκε την πρόσβαση σε έναν γιατρό που ήταν πρόθυμος να τη χορηγήσει.
Η κόρη προσέφυγε στο δικαστήριο για λογαριασμό του πατέρα της και την 1η Νοεμβρίου, ο δικαστής Paul M. Fullerton του Περιφερειακού Δικαστηρίου της κομητείας DuPage εξέδωσε προσωρινό περιοριστικό διάταγμα που απαιτούσε από το νοσοκομείο να επιτρέψει τη χορήγηση ιβερμεκτίνης στον ασθενή. Το νοσοκομείο αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη δικαστική απόφαση.
Σε μια επόμενη ακρόαση στις 5 Νοεμβρίου, ο Fullerton είπε ότι ένας γιατρός που κατέθεσε περιέγραψε τον Sun Ng ως «βασικά ετοιμοθάνατο», με μόλις 10 έως 15% πιθανότητες επιβίωσης.
Η ιβερμεκτίνη μπορεί να έχει μικρές παρενέργειες όπως ζάλη, φαγούρα στο δέρμα και διάρροια με βάση την δοσολογία αλλά οι παρενέργειες είναι ασήμαντες εμπρός στο δυνητικό όφελος.

Ο δικαστής εξέδωσε απόφαση άμεσα εκτελεστή, ζητώντας από το νοσοκομείο «να επιτρέψει αμέσως την χρήση του φαρμάκου στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης δηλαδή να χορηγηθεί Ιβερμεκτίνη στον ασθενή».
Το νοσοκομείο αντιστάθηκε στη δικαστική απόφαση στις 6 και 7 Νοεμβρίου, αρνούμενο στον ιατρό να αποκτήσει πρόσβαση στον ασθενή.
Το νοσοκομείο ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να αφήσει τον ιατρό να εισέλθει στον χώρο επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του COVID-19 και ότι ο επικεφαλής ιατρός του νοσοκομείου που παρακολουθούσε τον ασθενή δεν ήταν διαθέσιμος.

Οι δικηγόροι της κόρης προσέφυγαν ξανά στην δικαιοσύνη.
Ο δικαστής ειδοποίησε το νοσοκομείο και επανέλαβε ότι πρέπει να επιτρέψει στον ιατρό σε διάστημα 15 ημερών να επισκεφτεί τον ασθενή.
Η ιβερμεκτίνη φαίνεται ότι λειτούργησε και ο Sun Ng έχει αναρρώσει από τον COVID-19.
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 27 Νοεμβρίου.
«Η ανάρρωση του πατέρα μου είναι εκπληκτική», είπε η κόρη του.
Οι άνθρωποι θέλουν απλώς να κάνουν ότι είναι καλύτερο για τα μέλη της οικογένειάς τους όταν βρεθούν στην δύσκολη στιγμή και η ιβερμεκτίνη είναι μια εναλλακτική.
ivemrectinnnn.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης