Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση ο Djokovic - Ετοιμάζεται να κάνει αγωγή κατά της Αυστραλίας ύψους 4,4 εκατ. δολαρίων

Στην αντεπίθεση ο Djokovic - Ετοιμάζεται να κάνει αγωγή κατά της Αυστραλίας ύψους 4,4 εκατ. δολαρίων
Ο άσος του τένις μπορεί τώρα να χάσει άλλη μια ευκαιρία να σημειώσει έναν ρεκόρ 21ου τίτλου Grand Slam στο French Open του Μαΐου, καθώς οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις από τις πολιτικές που απαιτούν εμβολιασμό όλων των ανθρώπων σε δημόσιους χώρους
Σχετικά Άρθρα

Ο ανεμβολίαστος σταρ του τένις Djokovic σκέφτεται να κάνει αγωγή στην κυβέρνηση της Αυστραλίας μετά την απέλασή του για λόγους δημόσιας υγείας ενόψει του Australian Open.
Ο 34χρονος σύμφωνα με δημοσιεύματα συμβουλεύεται τη νομική του ομάδα για να μηνύσει τη χώρα για 4,4 εκατομμύρια δολάρια, αμοιβή που περιλαμβάνει το έπαθλο των 2,75 εκατομμυρίων δολαρίων που αναμενόταν να κερδίσει ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, σύμφωνα με τη Sun.
Αξιωματούχοι του κράτους και του τένις είχαν χορηγήσει στον Djokovic ιατρική εξαίρεση από την αυστηρή πολιτική εμβολιασμού της Αυστραλίας για τον COVID-19, επειδή είχε πρόσφατα μολυνθεί από τον κορωνοϊό, αλλά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας μετανάστευσης ακύρωσαν την εξαίρεση και τη βίζα του όταν έφτασε στη Μελβούρνη στις 6 Ιανουαρίου.

Η απέλαση

Την Κυριακή το ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της κυβέρνησης της Αυστραλίας και απέλασε τον 20 φορές νικητή του Grand Slam πίσω στη Σερβία πριν ξεκινήσει το τουρνουά τη Δευτέρα, μετά από ένα… θρίλερ 11 ημερών.
«Είναι γνωστό ότι ο Djokovic και η οικογένειά του αισθάνονται ότι του φέρθηκαν άσχημα στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη», είπε στη βρετανική εφημερίδα πηγή κοντά στον ατζέντη του.
«Η μητέρα του αποκάλυψε πως ήταν γεμάτο ψύλλους και σκουλήκια.
Του συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι κρατούμενος» τονίστηκε.
«Υποβλήθηκε σε ταπεινωτική μεταχείριση.
Θα πρέπει να κάνει μήνυση», φέρεται να πρόσθεσε ο Σέρβος δικηγόρος και πολιτικός Toma Filla.
Ο άσος του τένις μπορεί τώρα να χάσει άλλη μια ευκαιρία να σημειώσει έναν ρεκόρ 21ου τίτλου Grand Slam στο French Open του Μαΐου, καθώς οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις από τις πολιτικές που απαιτούν εμβολιασμό όλων των ανθρώπων σε δημόσιους χώρους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης