Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στυλιανίδης: Αργία και αύριο (26/1) σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

Στυλιανίδης: Αργία και αύριο (26/1) σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη
Ο κ. Στυλιανίδης σχολίασε ότι η σύγκριση της κατάστασης στην Αθηνών Λαμίας και την Αττική Οδό είναι τόσο προφανής που είναι ανεδαφικά όσα ακούγονται
Σχετικά Άρθρα

Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη (26/1/2022), ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (25/1/2022). Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται  σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.
Κατά την έκτακτη ενημέρωση για την πορεία των έντονων καιρικών φαινομένων, ο κ. Στυλιανίδης έκανε λόγο για πολύ δύσκολη νύχτα και πρωτόγνωρες καταστάσεις, σημειώνοντας πως η συγγνώμη της Πολιτείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ προσχηματική.
«Πολλές προσπάθειες» από τις αρμόδιες αρχές ενώ 3.500 οδηγοί και 1.800 οχήματα απεγκλωβίστηκαν από την Αττική Οδό.
«Έγινε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ανθρώπων που βρέθηκαν σε τέτοια θέση» και οι απόπειρες συνεχίζονται και σήμερα.
«Γίνεται προσπάθεια ώστε ο απεγκλωβισμός όλων των συμπολιτών μας να γίνει το συντομότερο. Μέσω του Προστιακού μεταφέρονται στην Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο. Από χθες το βράδυ μετακινούνται στην ΛΕΑ της Αττικής Οδού όλα τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς που απεγκλωβίστηκαν για να δουλέψουν τα εκχιονιστικά. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Η συνδρομή του ΕΚΑΒ ήταν χρήσιμη και ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ιατρικής φροντίδας», είπε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, ο κ. Στυλιανίδης σχολίασε ότι η σύγκριση της κατάστασης στην Αθηνών Λαμίας και την Αττική Οδό είναι τόσο προφανής που είναι ανεδαφικά όσα ακούγονται. «Η κατάσταση βελτιώνεται ώρα με την ώρα και ευελπιστούμε ότι το κλείσιμο της μέρας θα μας βρει χωρίς εγκλωβισμούς» επεσήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης