Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky (Ουκρανία): Θα νικήσουμε τη Ρωσία, δεν θα παραχωρήσουμε σπιθαμή εδάφους

Zelensky (Ουκρανία): Θα νικήσουμε τη Ρωσία, δεν θα παραχωρήσουμε σπιθαμή εδάφους
Όπως νικήσαμε τότε, έτσι θα νικήσουμε και τώρα είπε ο Zelensky αναφερόμενος στην επέτειο της λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Σχετικά Άρθρα

Την θέση ότι η Ουκρανία θα νικήσει στον πόλεμο με τη Ρωσία και ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει σπιθαμή γης διατύπωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του για τη νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Την Ημέρα της Νίκης επί του ναζισμού, πολεμάμε για μια νέα νίκη.
Ο δρόμος για αυτήν είναι δύσκολος, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα νικήσουμε» αναφέρει ο Zelensky, επισημαίνοντας ότι «οι Ουκρανοί είναι ένας ελεύθερος λαός που έχει πολεμήσει πολλές φορές για να υπερασπιστεί τη χώρα του στην ιστορία και έχει χαράξει τον "δικό του δρόμο».

Δεν παραχωρούμε τίποτα

«Σήμερα διεξάγουμε πόλεμο σε αυτόν τον δρόμο και δεν θα παραχωρήσουμε σε κανέναν ούτε ένα κομμάτι της γης μας (...) και δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ένα κομμάτι της ιστορίας μας.
Είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας, οι οποίοι μαζί με άλλους λαούς στο πλαίσιο του αντιχιτλερικού συνασπισμού νίκησαν τον ναζισμό.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσαρτήσει αυτήν την νίκη, να την οικειοποιηθεί.
Νικήσαμε τότε, θα νικήσουμε και τώρα» αναφέρει στο μήνυμα του ο Zelensky, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει κατοχική δύναμη που να μπορεί να ριζώσει στην ελεύθερη χώρα μας».
«Δεν υπάρχει εισβολέας που να μπορεί να κυριαρχήσει επί του ελεύθερου λαού μας.
Αργά ή γρήγορα θα νικήσουμε» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης