Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντείνεται η εμπλοκή των ΗΠΑ: Περισσότερα όπλα είναι καθ' οδόν προς την Ουκρανία

Εντείνεται η εμπλοκή των ΗΠΑ: Περισσότερα όπλα είναι καθ' οδόν προς την Ουκρανία
«Ευγνώμονες στον υπουργό Blinken και τις ΗΠΑ για την ηγεσία τους και την αταλάντευτη υποστήριξή τους» σημείωσε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών

Ο Oυκρανός υπουργός Εξωτερικών Dmytro Kuleba δήλωσε πως συναντήθηκε την Κυριακή (15/5/2022) στο Βερολίνο με τον Αμερικανό ομόλογό του Antony Blinken και πως «περισσότερα όπλα και άλλη βοήθεια είναι καθ' οδόν προς την Ουκρανία».
«Συμφωνήσαμε να συνεργασθούμε στενά για να εξασφαλίσουμε ότι οι ουκρανικές εξαγωγές τροφίμων θα φθάσουν σε καταναλωτές στην Αφρική και την Ασία.
Ευγνώμονες στον υπουργό Blinken και τις ΗΠΑ για την ηγεσία τους και την αταλάντευτη υποστήριξή τους», έγραψε ο Kuleba στο Twitter.
Οι δύο επίσημοι συζήτησαν τον αντίκτυπο της ρωσικής εισβολής της 24ης Φεβρουαρίου στην Ουκρανία, περιλαμβανομένης της παγκόσμιας επισιτιστικής ασφάλειας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του State Department, Ned Price.
«Ο υπουργός γνωστοποίησε λεπτομέρειες αναφορικά με την τελευταία παρτίδα της αμερικανικής αρωγής ασφαλείας για την ενίσχυση της άμυνας της Ουκρανίας», δήλωσε ο Price.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης