Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Προεξοφλεί deal η αγορά στην ΤΕΝΕΡΓ - Στο +3% η ΓΕΚ Τέρνα

Προεξοφλεί deal η αγορά στην ΤΕΝΕΡΓ - Στο +3% η ΓΕΚ Τέρνα
Οι Αυστραλοί του Macquarie φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν κερδίσει έδαφος στις διαπραγματεύσεις και μάλιστα οι πληροφορίες για το τίμημα ξεπερνούν τα 20 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 23 ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του deal στην Τέρνα Ενεργειακή δείχνει το ταμπλό πως βρίσκονται οι συζητήσεις με το ΒΝ να έχει αναφερθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στις συζητήσεις με τη Macquarie.
Η μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή κατέγραψε ενδοσυνεδριακά νέα ιστορικά υψηλά  στα 19,68 ευρώ (+6,96%), κλείνοντας τελικά στο +0,54% στα 18,50 ευρώ με όγκο 316 χιλ. τεμάχια και αποτίμηση 2,14 δισ. ευρώ.
Στα μη τραπεζικά blue chips, με την μεγαλύτερη άνοδο έκλεισε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία χθες επίσης, ανακοίνωσε επιστροφή κεφαλαίου 0,12 ευρώ ανά μετοχή.
Ο τίτλος έκλεισε στα 10,26 ευρώ με άνοδο 3,32%, με υψηλό ημέρας +6,75%
Ο όγκος ανήλθε στα 357 χιλ. τεμάχια και η αποτίμηση στα 1,06 δισ. ευρώ.
Οι Αυστραλοί του Macquarie φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν κερδίσει έδαφος στις διαπραγματεύσεις και μάλιστα οι πληροφορίες για το τίμημα ξεπερνούν τα 20 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 23 ευρώ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε πως υπάρχουν προσεγγίσεις από διάφορα κεφάλαια εδώ και αρκετά χρόνια αλλά και πρόσφατα και πως η εταιρεία αξιολογεί τις προτάσεις αλλά δεν έχει κάτι να ανακοινώσει.
Σήμερα, η ΓΕΚΤΕΡΝΑ υπέγραψε τη σύμβαση για το καζίνο στο Ελληνικό στο υπουργείο Οικονομικών με τον κ.Περιστέρη να σημειώνει πως οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι αυτές που βάζουν πλάτη όταν προκύπτουν δυσκολίες στις μεγάλες επενδύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης