Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τέλος τα προϊόντα υγιεινής στην Αμερική του Biden

tags :
ΗΠΑ: Τέλος τα προϊόντα υγιεινής στην Αμερική του Biden
T ο μέσο κόστος ενός κουτιού ταμπόν έχει αυξηθεί κατά 10% και οι λιανοπωλητές ανεβάζουν τώρα τις τιμές λόγω ελλείψεων

Ήδη αντιμέτωπες με το να πρέπει να περιμένουν την αποστολή του βρεφικού γάλακτος από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, οι Αμερικανίδες αγωνίζονται τώρα να αποκτήσουν προϊόντα υγιεινής στην τελευταία ενοχλητική κατάρρευση της αλυσίδας εφοδιασμού υπό τον Joe Biden.
Το Insider αναφέρει ότι «Ο πόλεμος στην Ουκρανία επηρέασε επίσης τις προμήθειες πλαστικών και απορροφητικών υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προϊόντων, καθώς και τα λιπάσματα που απαιτούνται για την καλλιέργεια βαμβακιού».

Εντάξει, είναι πάλι Ουκρανία έτσι; Σωστά.

Σύμφωνα με τη Nielsen IQ, το μέσο κόστος ενός κουτιού ταμπόν έχει αυξηθεί κατά 10% και οι λιανοπωλητές ανεβάζουν τώρα τις τιμές λόγω ελλείψεων.
Η γερουσιαστής του Νιου Χάμσαϊρ Maggie Hassan αναφέρθηκε στο θέμα, γράφοντας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Procter & Gamble, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «πολύ ανησυχητική». και προτρέποντας τον κατασκευαστή να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Εν τω μεταξύ, το NPR έχει ειρωνευτεί ανελέητα επειδή περιγράφει την έλλειψη ταμπόν ως πρόβλημα για «άτομα που έχουν έμμηνο ρύση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης