Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βουλγαρία: Η κυβέρνηση διαψεύδει τις φήμες για εξαγωγές όπλων στην Ουκρανία

Βουλγαρία:  Η κυβέρνηση διαψεύδει τις φήμες για εξαγωγές όπλων στην Ουκρανία
Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Kiril Petkov
Σχετικά Άρθρα

Η Βουλγαρία δεν έχει εξαγάγει όπλα απευθείας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Kiril Petkov και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει αυστηρά την σχετική απόφαση της βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Κυριακή 26 Ιουνίου
«Έχουμε κάνει εξαγωγές σε ορισμένους παραδοσιακούς εταίρους, χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν υπήρξε απευθείας μεταφορά από την Βουλγαρία στην Ουκρανία», δήλωσε ο Kiril Petkov.
Κάνοντας λόγο για την αναμενόμενη αλλαγή κυβέρνησης μετά την ψήφιση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησής του στις 22 Ιουνίου, ο Petkov δήλωσε ότι η σύνθεση της κυβέρνησης θα παραμείνει προς το παρόν αμετάβλητη.
«Είμαστε όλοι μια πολύ συνεκτική ομάδα και θα συνεχίσουμε υπό το ίδιο σχήμα.
«Δεν θέλω να μιλήσω για μεμονωμένους υπουργούς μέχρι να λάβουμε υποστήριξη από ανεξάρτητους βουλευτές», πρόσθεσε. Αυτά είναι ο ίδιος ο Boyko Borisov ο Delyan Peevski και το Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες, ο Kostadin Kostadinov και ο Slavi Trifonov.
Από ό,τι μπορούμε να διαπιστώσουμε, ο Toshko Yordanov δεν κάνει βήμα ή δήλωση χωρίς της άδεια του Slavi Trifonov .
Δυστυχώς ούτε με αυτόν μπορούμε να διαπραγματευθούμε. Αλλά είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε με όλους τους άλλους», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης