Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Δε λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα στο ΧΑ - Έληξε η συνεδρίαση

Δε λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα στο ΧΑ - Έληξε η συνεδρίαση
Σταμάτησε λόγω προβλήματος προσωρινά η συνεδρίαση
Σχετικά Άρθρα

(Update 3) Σταμάτησε στις 14:26 η συνεδρίαση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και δεν ξεκίνησε ξανά λόγω τεχνικού προβλήματος.
Το μήνυμα που βγήκε στα τερματικά στις χρηματιστηριακές εταιρείες έλεγε: Σας ενημερώνουμε ότι οι αγορές αναστάλθηκαν. Θα ενημερωθείτε εκ νέου με νεότερη ανακοίνωση.
Ο Γ.Δ. βρισκόταν την ώρα που σταμάτησε η συνεδρίαση (14:26) στις 837,12 μονάδες με άνοδο 0,94%.

Με νεότερη ενημέρωση που έστειλε στις 16:οο η ΕΧΑΕ στις χρηματιστηριακές αναφέρει: "Το πρόβλημα που οδήγησε στην απόφαση για αναστολή της Συνεδρίασης αφορά την αδυναμία εξυπηρέτησης των εφαρμογών ενός σημαντικού αριθμού μελών, που διασυνδέονται μέσω του ODL Gateway.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εντατικά για την επίλυσή του και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την όποια εξέλιξη".
Στις 17:20 φαίνεται πως δεν είχε καταφέρει η ΕΧΑΕ να λύσει το πρόβλημα και έτσι δε δόθηκε παράταση ούτε έγιναν τελικές δημοπρασίες.
Η ενημέρωση που έδωσε έλεγε: Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας των συστημάτων διαπραγμάτευσης, η σημερινή συνεδρίαση διακόπηκε και δεν θα συνεχιστεί.
Ο υπολογισμός της τιμής κλεισίματος των Χρηματοπιστωτικών Μέσων που διαπραγματεύονται στις αγορές του ΧΑ θα γίνει στις 17:20 και οι μετασυναλλακτικές διαδικασίες θα διεξαχθούν κανονικά.
Τα αρχεία συναλλαγών θα αναρτηθούν στο site και θα είναι στη διάθεση των Μελών προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις εντολές και τις συναλλαγές που εκτελέστηκαν από το Σύστημα Διαπραγμάτευσης.

Για κάθε διευκρίνιση επί των εντολών και των συναλλαγών που έχουν εκτελεστεί στο ΟΑΣΗΣ, παρακαλώ για την αποστολή ticket μέσω του ATHEX Service Desk.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης