Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάος στα παρασκήνια του διαγγέλματος Putin - Daily Mail: Κλήθηκαν γιατροί - Με παραίτηση απείλησαν 3 βασικά πρόσωπα

Χάος στα παρασκήνια του διαγγέλματος Putin - Daily Mail: Κλήθηκαν γιατροί - Με παραίτηση απείλησαν 3 βασικά πρόσωπα
Με παραίτηση φέρεται να απείλησε η επικεφαλής της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, Elvira Nabiullina
Σχετικά Άρθρα
Εν μέσω κρίσεων βήχα και πόνων στο στήθος, αλλά και απειλών για παραιτήσεις τριών βασικών προσώπων της κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε το διάγγελμα του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin, για τη μερική επιστράτευση στη Ρωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Dail Mail, «γιατροί κλήθηκαν να βοηθήσουν τον Putin εν μέσω χάους στα παρασκήνια, καθώς ετοιμαζόταν να διατυπώσει τις πυρηνικές απειλές του στο διάγγελμα, σύμφωνα με φήμες από το Κρεμλίνο». Ειδικότερα, ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να υπέστη κρίση βήχα και πόνους στο στήθος πριν το διάγγελμα, που καθυστέρησε για 13 ώρες.
«Το κανάλι General SVR Telegram, που πιστεύεται ότι διευθύνεται από πρώην μυστικό πρόσωπο του Κρεμλίνου που είχε προβλέψει την κίνηση επιστράτευσης, μετέδωσε ότι η ομιλία του Putin έπρεπε να ηχογραφηθεί πολλές φορές λόγω της κακής υγείας του» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Απειλές για παραίτηση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «τρία βασικά πρόσωπα απείλησαν να παραιτηθούν λόγω της δραματικής κλιμάκωσης του προέδρου, συμπεριλαμβανομένης Elvira Nabiullina, της επικεφαλής της ρωσικής κεντρικής τράπεζας που κράτησε την οικονομία όρθια εν μέσω κυρώσεων της Δύσης».
Το κανάλι Telegram μετέδωσε «Κλείνοντας τον εαυτό του για να γράψει το κείμενο του διαγγέλματος, ο Putin καθυστέρησε μέχρι την έναρξη της ηχογράφησης.
Όταν βγήκε ο πρόεδρος και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα, άρχισε να βήχει συχνά.
Πολλές απόπειρες να ξεκινήσει η καταγραφή του διαγγέλματος απέτυχαν λόγω βήχα».
Daily_Mail_3.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης