Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύο συναντήσεις Putin – Lukashenko σε ένα 24ωρο - Οριστικοποίησαν πολλά θέματα

Δύο συναντήσεις Putin – Lukashenko σε ένα 24ωρο - Οριστικοποίησαν πολλά θέματα
Για διαρκή επαφή με τον Λευκορώσο πρόεδρο έκανε λόγο ο Vladimir Putin
Σχετικά Άρθρα
Μέσα σε λίγες ώρες οι πρόεδροι της Ρωσίας Vladimir Putin και της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko συναντήθηκαν δύο φορές προκειμένου, όπως είπαν, να οριστικοποιήσουν μια σειρά από κρίσιμα θέματα.
«Συζητήσαμε πολλά θέματα χθες όχι μόνο με το τσάι αλλά και αργά το βράδυ, όταν επιστρέφαμε σπίτι.
Για ορισμένα κράτη, χρειάζονται χρόνια να συζητήσουν τόσα πολλά πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Lukashenko, επισημαίνοντας πως στο επίκεντρο των συνομιλιών ήταν η διαδικασία του Μινσκ για την οικονομία καθώς και ότι οριστικοποιήθηκαν πολλά θέματα.
«Χθες (σ.σ. Δευτέρα 26/12) συμφωνήθηκαν πολλά θέματα.
Οι κυβερνήσεις θα τα οριστικοποιήσουν.
Λάβαμε αποφάσεις για όλα που μας ζητήθηκαν» είπε ο Lukashenko, ο οποίος έχει και δεύτερη συνάντηση με τον Putin σήμερα Τρίτη 27/12 το πρωί στην Αγία Πετρούπολη.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Belta, ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον Λευκορώσο ομόλογο του προκειμένου να συζητήσουν για διμερή θέματα και άλλα σημαντικά ζητήματα.
«Αν και διατηρούμε διαρκή επαφή, κάποια ζητήματα αναδύονται κάθε τόσο, γι' αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και να λάβουμε τις απαραίτητες αποφάσεις έτσι ώστε να τα διαχειριστούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο» φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης