Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργή Soskin (Ουκρανία): Ο Putin τρόμαξε τον Biden που τώρα μοιάζει με ...κέρινο άγαλμα της Madame Tussaud – Ανόητος ο Zelensky

Οργή Soskin (Ουκρανία): Ο Putin τρόμαξε τον Biden που τώρα μοιάζει με ...κέρινο άγαλμα της  Madame Tussaud – Ανόητος ο Zelensky
Η Ουάσιγκτον εμπαίζει το Κίεβο, τόνισε ο ο Oleg Soskin, σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma
Σχετικά Άρθρα
Η προειδοποίηση του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin για τις συνέπειες των προμηθειών όπλων στους Ουκρανούς τρόμαξε τον Αμερικανό ομόλογό του Joe Biden.
Ο Putin τον ανάγκασε να αλλάξει γνώμη για την Ουκρανία, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο Oleg Soskin, σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma.
Σχολιάζοντας την απόφαση του Πενταγώνου να παράσχει και άλλο στρατιωτικό πακέτο στην Ουκρανία, ο Soskin είπε ότι η Ουάσιγκτον εμπαίζει το Κίεβο.
«Ο Putin τους φόβισε τόσο πολύ που ο Biden αυτή η κέρινη μούμια από τo μουσείο της Madame Tussaud και ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz δεν μας δίνουν τίποτα», σημείωσε.

Ανόητος ο Zelensky

Οι δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων για δυσκολίες στην εξυπηρέτηση και συντήρηση των αρμάτων μάχης Abrams στην Ουκρανία είναι ανόητες δικαιολογίες.
Τα άρματα μάχης Abrams επιχειρούν σε διάφορες χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Αίγυπτος.
Από αυτή την άποψη, όλες οι αντιρρήσεις που έχουν διατυπώσει η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες για να δικαιολογήσουν την άρνησή τους να παρέχουν γερμανικά άρματα μάχης Leopard και American Abrams στην Ουκρανία είναι «ανοησίες», είπε ο Oleg Soskin.
Επιπλέον, οι ηθοποιοί στην εξουσία στην Ουκρανία (σ.σ. Zelensky) είναι τόσο ανόητοι που δεν μπορούν καν να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους και να δουν πού βρίσκονται αυτοί τα Abrams και τι κάνουν», είπε ο ειδικός.

Δεν στέλνουν Abrams οι ΗΠΑ

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει τα άρματα μάχης Abrams.
Η Sabrina Singh, εκπρόσωπος του Πενταγώνου, είπε ότι δεν υπάρχει νόημα να δοθούν άρματα μάχης Abrams ακόμη, καθώς θα ήταν πολύ περίπλοκο να συντηρηθούν στην Ουκρανία.
Στις 15 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα προμήθευε σύντομα 14 άρματα μάχης Challenger 2 στην Ουκρανία.
Μια μοίρα 14 τανκς θα σταλεί στην Ουκρανία αφού ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak υποσχέθηκε στον Ουκρανό πρόεδρο να παράσχει πρόσθετη υποστήριξη.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου James Cleverley διευκρίνισε ότι εκτός από τα Challenger, το Λονδίνο θα προμήθευε στην Ουκρανία περισσότερα από 200 είδη άλλων τεθωρακισμένων οχημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης