Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dotcom (Γερμανός επιχειρηματίας): Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν το τέλος του Zelensky - Έτοιμο το σχέδιο ανατροπής του

Dotcom (Γερμανός επιχειρηματίας): Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν το τέλος του Zelensky - Έτοιμο το σχέδιο ανατροπής του
Ο Seymour Hersh, ένας βραβευμένος Αμερικανός δημοσιογράφος, επιβεβαιώνει τις φήμες από την Ουκρανία ότι η Ουάσιγκτον έχει αναπτύξει ένα σχέδιο για την ανατροπή του Zelensky
Σχετικά Άρθρα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να απομακρύνουν τον Ουκρανό Πρόεδρο Zelensky από την εξουσία, δήλωσε ο Γερμανο-Φινλανδός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης υπηρεσίας φιλοξενίας αρχείων Megaupload, Kim Dotcom.
«Ο Seymour Hersh, ένας βραβευμένος Αμερικανός δημοσιογράφος, επιβεβαιώνει τις φήμες από την Ουκρανία ότι η Ουάσιγκτον έχει αναπτύξει ένα σχέδιο για την ανατροπή του Zelensky.
Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ενδιαφέρουσες.
Ο τερματισμός της ανοησίας του Zelensky και η έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία είναι η καλύτερη λύση για όλα τα μέρη».
Όπως σημειώνει ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος Seymour Hersh, η τρέχουσα προσέγγιση των ΗΠΑ στην Ουκρανία περιλαμβάνει την υποστήριξη του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny και τη διενέργεια μεταρρυθμίσεων στη χώρα που θα στερήσουν την εξουσία από τον πρόεδρο Zelensky.
Νωρίτερα, η Washington Post ανέφερε ότι το Κίεβο ενημέρωσε τον Λευκό Οίκο ότι ο Zelensky αποφάσισε να απολύσει τον Valery Zaluzhny.
Σύμφωνα με την Washington Post, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστήριξαν αυτή την απόφαση, αλλά δεν έφεραν ούτε αντίρρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης