Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας για συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ: Εντάσεις υπήρξαν μόνο στιγμιαία - Προχωράμε όλοι ενωμένοι

Τσίπρας για συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ: Εντάσεις υπήρξαν μόνο στιγμιαία - Προχωράμε όλοι ενωμένοι
Σχετικά με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση
Σχετικά Άρθρα
Τα περί αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει ο επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Τσίπρας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν υπήρξε ένταση κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στη χθεσινή δήλωση του περί αλλαγής ηγεσίας, ο Γιώργος Τσίπρας υποστήριξε σήμερα (20/2/2024), μιλώντας στην ΕΡΤ: «Αν δείτε όλη τη δήλωση, είναι ότι έχουμε πρόεδρο τον Στέφανο Κασελάκη και με καλύτερη πολιτική λειτουργία θα πάμε και στις ευρωεκλογές και παραπέρα. Αυτή ήταν η δήλωσή μου χθες. Υπήρχε ζήτημα πολιτικής λειτουργίας».

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Σχετικά με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση.
«Δεν υπήρξε ένταση. Εντάσεις υπήρξαν μόνο στιγμιαία. Ήταν πολύ παραγωγική συζήτηση και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Είμαστε όλοι ενωμένοι. Συνεχίζουμε και προς το συνέδριο και προς τις ευρωεκλογές. Δύο μέρες κράτησαν οι συζητήσεις. Την πρώτη μέρα χωρίς τον πρόεδρο, τη δεύτερη με τον πρόεδρο και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό. Βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό σημείο από αυτό που βρισκόμασταν την Κυριακή και προχωράμε όλοι ενωμένοι» είπε χαρακτηριστικά.

Το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη

Αναφορικά με το ερωτηματολόγιο, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι παραμένει, μπορεί να εμπλουτιστεί, δεν αποσύρεται και όποιος θέλει μπαίνει κανονικά και ψηφίζει. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα προτιμούσε μια διαφορετική διαδικασία, γι’ αυτό και δεν έχει απαντήσει στο ερωτηματολόγιο και σημείωσε ότι δεν ήταν αυτό το κύριο θέμα της διήμερης συζήτησης.
«Ήταν θέμα διαδικασίας και τα ζητήματα αυτά έχουν λυθεί. Έχουν δοθεί διευκρινήσεις και είμαστε σε διαφορετικό σημείο. Δεν υπάρχουν απαγορευμένα ερωτήματα, απλά το πρόβλημα ήταν ότι έχουμε μπροστά μας ένα συνέδριο που αφορά μάλιστα τις θέσεις, με ποιες θέσεις απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και πώς πάμε στις ευρωεκλογές και άρα μπορεί να δημιουργούσε μια σύγχυση το timing. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα μπορούσε να υπάρξει το ερωτηματολόγιο αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης