Τελευταία Νέα
Διεθνή

Maria Zakharova (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Ο John Kirby των ΗΠΑ να πλύνει το στόμα του με σαπούνι

Maria Zakharova (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Ο John Kirby των ΗΠΑ να πλύνει το στόμα του με σαπούνι
Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να επαγρυπνούν και να προειδοποιούν άλλες χώρες, ανεξάρτητα από την κατάσταση των σχέσεων μαζί τους είπε ο Kirby
Μετά την προσβλητική δήλωση από τον Λευκό Οίκο για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall, έγινε σαφές γιατί η έκφραση «πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι» είναι κοινή στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγραψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
O εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης John Kirby δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να επαγρυπνούν και να προειδοποιούν άλλες χώρες, ανεξάρτητα από την κατάσταση των σχέσεων μαζί τους.
Ανέφερε επίσης ότι «οι καλύτεροι πωλητές κοπριάς κουβαλούν συχνά δείγματα στο στόμα τους» σχολιάζοντας Ρώσους αξιωματούχους, σύμφωνα με τους οποίους υπάρχει ένα ουκρανικό ίχνος στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus.
«Στα ρωσικά δεν υπάρχουν τέτοιες παροιμίες, γιατί «κουβαλάνε κοπριά στο στόμα τους» αλλά υπάρχει η ρήση μας: «Όποιος έχει κάτι που τον πονάει, μιλάει γι 'αυτό»
Παρεμπιπτόντως, τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί στις Ηνωμένες Πολιτείες η έκφραση «να πλένει κανείς το στόμα του με σαπούνι» είναι ευρέως διαδεδομένη, σημείωσε η Maria Zakharova.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, μετά από τις μαρτυρίες των τρομοκρατών, εξέταση των τεχνικών συσκευών που κατασχέθηκαν από αυτούς και ανάλυση πληροφοριών σχετικά με οικονομικές συναλλαγές, κατέστη δυνατό να ληφθούν στοιχεία για τη σύνδεσή τους με Ουκρανούς.
Επιπλέον, οι ερευνητές επιβεβαίωσαν πληροφορίες ότι οι εγκληματίες έλαβαν σημαντικά χρηματικά ποσά σε κρυπτονομίσματα από την Ουκρανία.
Ο διευθυντής του FSB Alexander Bortnikov, με τη σειρά του, δήλωσε ότι, το καθεστώς του Κιέβου είχε άμεση σχέση με την οργάνωση της τρομοκρατικής επίθεσης από ισλαμιστές και οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών συνέβαλαν στην προετοιμασία της επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης