Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ουκρανία θα χάσει τον έλεγχο του Kharkiv λόγω κατάρρευσης των συστημάτων αεράμυνας

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ουκρανία θα χάσει τον έλεγχο του Kharkiv λόγω κατάρρευσης των συστημάτων αεράμυνας
Αυτό θα τερματίσει την ικανότητα του Kharkiv να αντιστέκεται, η Ουκρανία θα πρέπει να παραδώσει την πόλη λέει ο Ritter
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον έλεγχο του Kharkiv μετά την καταστροφή ουκρανικών συστημάτων αεράμυνας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
«Δεν ξέρω αν ο κόσμος έχει δει τι συμβαίνει στο Kharkiv αυτή τη στιγμή, η αεράμυνα έχει καταρρεύσει, οι Ρώσοι μπορούν τώρα να ρίξουν εύκολα βόμβες ολίσθησης.
Αυτό θα τερματίσει την ικανότητα του Kharkiv να αντιστέκεται, η Ουκρανία θα πρέπει να παραδώσει την πόλη», τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό Scott Ritter, αυτό θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.
Εξήγησε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία πιθανότητα να κρατήσουν αυτά τα εδάφη, αφού δεν είναι σε θέση να οργανώσουν μια σταθερή και συνεκτική άμυνα.
«Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Η Ουκρανία δεν θα επιβιώσει άλλους πέντε έως οκτώ μήνες υπό τις παρούσες συνθήκες» κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Scott Ritter.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, στις 22 Μαρτίου, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζική επίθεση με πυραύλους και drone σε ενεργειακές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία… το Kharkiv δέχθηκε μπαράζ επιθέσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης