Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός Τσατραφύλλια για νέο Daniel στη Θεσσαλία: «Προσοχή! Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες»

Συναγερμός Τσατραφύλλια για νέο Daniel στη Θεσσαλία: «Προσοχή! Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες»
Ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή για τη Θεσσαλία και με ιδιαίτερη εστίαση στις περιοχής της Μαγνησίας και της Λάρισας
Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σήμανε συναγερμό για την αυριανή κακοκαιρία εξπρές που θα πλήξει τη χώρα εστιάζοντας ιδιαίτερα στην πολύπαθη, απο τα πλημμυρικά φαινόμενα, περιοχή της Θεσσαλίας.



Ειδικότερα, με ανάρτηση που πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο μετεωρολόγος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφιστά την προσοχή για τη Θεσσαλία και με ιδιαίτερη εστίαση στις περιοχής της Μαγνησίας και της Λάρισας, όπου προβλέπεται να πέσουν μεγάλες ποσότητες νερού.


Τσατραφύλλιας: Που θα σημειωθούν πλημμύρες και κατολισθήσεις

Πολικός αεροχείμαρρος αναμένεται να χτυπήσει αύριο τη χώρα φέρνοντας βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ανέφερε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στην αναλυτική πρόγνωση του καιρού που έκανε σε δελτίο ειδήσεων ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, η κακοκαιρία θα έχει διάρκεια 24 ωρών και θα ξεκινήσει την Παρασκευή το μεσημέρι.
Η κακοκαιρία «εξπρές» θα αρχίσει να επηρεάζει την δυτική Ελλάδα (Ήπειρο, βόρειο Ιόνιο, δυτική Μακεδονία), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ μέσα στην ημέρα θα επηρεάσει τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία και προς το βράδυ λίγο την Αττική και τη βόρεια Εύβοια.
Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά στους 20-21 βαθμούς Κελσίου.



Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σάββατο τα ξημερώματα, επηρεάζοντας την κεντρική και βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο με έντονα φαινόμενα (βροχές και καταιγίδες).
Τα φαινόμενα θα συνοδευτούν και από χαλαζοπτώσεις αλλά και από έντονους κεραυνούς, ενώ από το Σάββατο μεσημέρι και μετά θα αποκλιμακωθεί το φαινόμενο και θα βελτιωθεί ο καιρός.
Πιθανόν η κακοκαιρία να προκαλέσει προβλήματα, όπως κατολισθήσεις και πλημμύρες, σε ευάλωτες περιοχές όπως η Θεσσαλία, η κεντρική και βόρεια Εύβοια και η περιοχή της δυτικής Μακεδονίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης