Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άρχισαν οι ετοιμασίες... Επιδεινώνεται η υγεία του Βασιλιά Κάρολου - Τακτική ανανέωση των σχεδίων για την κηδεία του

Άρχισαν οι ετοιμασίες... Επιδεινώνεται η υγεία του Βασιλιά Κάρολου - Τακτική ανανέωση των σχεδίων για την κηδεία του
Τα σχέδια για την κηδεία του Κάρολου επικαιροποιούνται τακτικά
Σχετικά Άρθρα
Επιδείνωση φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Βρετανού βασιλιά Κάρολου, εξέλιξη που έχει σημάνει συναγερμό στο παλάτι.
«Δεν είναι καλή» η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου, ανέφεραν πηγές στο Daily Beast για τον 75χρονο Βρετανό μονάρχη, που έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις του από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Τα σχέδια για την κηδεία του

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο τα σχέδια της κηδείας του Καρόλου ενημερώνονται τακτικά, αλλά ένα έγγραφο που εξετάζει τι πήγε καλά μετά την κηδεία της Βασίλισσας και τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα την επόμενη φορά που πεθαίνει ένας μονάρχης -ένα είδος «διδαγμάτων» που διασταυρώνεται με μια κάρτα αποτελεσμάτων, την πιο εσωτερική επιχειρηματική αξιολόγηση- κυκλοφορεί.
Μια πηγή, που γνωρίζει έναν ανώτερο αξιωματούχο που ασχολείται με τον προγραμματισμό των βασιλικών κηδειών, δήλωσε στο Daily Beast: «Φυσικά εξετάζουν κάθε πτυχή του επιχείρησης "Menai Bridge". Η κηδεία της βασίλισσας πήγε ρολόι και έθεσε ψηλά τον πήχη. Δεν είναι κάτι συναισθηματικό, είναι μια δουλειά, η οποία λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη, και όπως είναι κατανοητό κανείς δεν σκοπεύει να πιαστεί στα πράσα».
Στρατιωτική πηγή δήλωσε ότι τα σχέδια βρίσκονταν υπό συνεχή επανεξέταση, αλλά θα ήταν «παράλογο να διαβάσει κανείς οτιδήποτε» σε αυτό το γεγονός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης