Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κι όμως ο Αλαφούζος ψήφισε…ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Κι όμως ο Αλαφούζος ψήφισε…ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ
Κληθείς να απαντήσει για τη σχέση του με τα πολιτικά κόμματα από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο γνωστός επιχειρηματίας και εκδότης εξέπληξε με τα λεγόμενά του
Για όλους και για όλα μίλησε ο εφοπλιστής Γιάννης Αλαφούζος αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε για την πολιτική σε συνέντευξη του στην Athens Voice.
Κληθείς να απαντήσει για τη σχέση του με τα πολιτικά κόμματα από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο γνωστός επιχειρηματίας και εκδότης εξέπληξε με τα λεγόμενά του.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην αρχή τουλάχιστον, μας είχε βάλει στο μάτι επειδή είχαμε διαφορετική πολιτική άποψη, η οποία ήταν πολύ απλή και ξεκινούσε από το ότι η Ελλάδα έπρεπε να μείνει στην Ευρώπη.
Γι' αυτό είχαμε τη μεγάλη αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έχω ψηφίσει και Συνασπισμό όταν ήταν κόμμα αρχών, με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο» δήλωσε ο κ. Αλαφούζος.
« Μια φορά νεότερος ψήφισα Κ.Κ.Ε. από αντίδραση. Έτυχε να συναντήσω την κυρία Παπαρήγα στο Λιτόχωρο και της λέω ''είμαι ψηφοφόρος σας'' – έμεινε στήλη άλατος, Θα σκεφτόταν ‘’τι λάθος έχω κάνει για να με ψηφίζει ο Αλαφούζος;’’ Αυτό είναι κάτι χαριτωμένο.
Η γενική μου στάση ήταν πάντοτε η ανάγκη της χώρας να έχει μια σταθερή κυβέρνηση.
Δυστυχώς, όμως, έχουμε θέματα που χειροτερεύουν.
Ήμουν πολύ πιο αισιόδοξος, όπως κάθε φορά, αλλά πάντα απογοητεύομαι.
Έχω αποφασίσει ότι δεν θα προλάβω στη ζωή μου να δω μια Ελλάδα καλύτερη», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ στις μη αναμενόμενες δηλώσεις του για την πολιτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης