Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελία Πολάκη: Μια κλίκα στο ΕΚΠΑ προσπαθεί να τοποθετήσει διευθυντή κλινικής στο Αττικόν

Καταγγελία Πολάκη: Μια κλίκα στο ΕΚΠΑ προσπαθεί να τοποθετήσει διευθυντή κλινικής στο Αττικόν
«Παρανόμως έγινε αναπληρωτής και τακτικός καθηγητής καθώς υπήρχαν δυο αποφάσεις του ΣΤΕ και μια του Διοικητικού Εφετείου» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Παύλος Πολάκης, καλώντας το υπουργείο Παιδείας να ακυρώσει τη συνεδρίαση του Εκλεκτορικού Σώματος του ΕΚΠΑ για την ανάδειξη του Νικόλαου Βραχνή ως διευθυντή της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου.
«Αυτόν λοιπόν τον “υπέρλαμπρου ήθους” συνάδελφο προσπαθεί μια κλίκα στο ΕΚΠΑ να τον κάνει και διευθυντή της κλινικής στο Αττικό για να διδάξει ήθος στους νέους συναδέλφους», όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «παρανόμως έγινε αναπληρωτής και τακτικός καθηγητής καθώς υπήρχαν δυο αποφάσεις του ΣΤΕ και μια του Διοικητικού Εφετείου όπως έχω αναφέρει από παλιά που έλεγαν πως ΚΑΚΩΣ διορίστηκε αυτός αντί συνυποψηφίου του στο Πανεπιστήμιο».



«ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ, μετά από αυτά που δημοσιεύω σήμερα είσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ μαζί με τον πρύτανη ΣΙΑΣΟ αν δεν ακυρώσετε άμεσα τη συνεδρίαση του εκλεκτορικού σώματος που είναι προγραμματισμένη για 8/5/2024 για να γίνει ο ΒΡΑΧΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ διευθυντής της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής Κλινικής του Αττικού νοσοκομείου!

-Ο ΒΡΑΧΝΗΣ που παρανόμως έγινε αναπληρωτής και τακτικός καθηγητής καθώς υπήρχαν δυο αποφάσεις του ΣΤΕ και μια του Διοικητικού Εφετείου όπως έχω αναφέρει από παλιά που έλεγαν πως ΚΑΚΩΣ διορίστηκε αυτός αντί συνυποψηφίου του στο Πανεπιστήμιο (άρα έπρεπε να έχει απολυθεί).

-Ο ΒΡΑΧΝΗΣ που διορίσατε παρά τις προειδοποιήσεις μου πρόεδρο της Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (διώχνοντας μια πανάξια συνάδελφο που είχαμε ορίσει εμείς) και τελικά τον έδιωξε κλοτσηδόν ο Χρυσοχοΐδης όταν αποκαλύφθηκε ο βρώμικος ρόλος του στην υπόθεση του Κέντρου Εξωσωματικής στα Χανιά που κάλυπτε το εμπόριο βρεφών!

Αυτόν λοιπόν τον «υπέρλαμπρου ήθους» συνάδελφο προσπαθεί μια κλίκα στο ΕΚΠΑ να τον κάνει και διευθυντή της κλινικής στο Αττικό για να διδάξει ήθος στους νέους συναδέλφους, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ, ΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ -ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!

Με βάση αυτό ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ, ακύρωσε ΣΗΜΕΡΑ με εντολή σου τη συνεδρίαση του εκλεκτορικού σώματος καθώς είναι ΑΚΥΡΗ η υποψηφιότητα ΒΡΑΧΝΗ και φυσικά, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ του εν λόγω κυρίου, καθώς όπως αποφάσισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η Δικαιοσύνη παρανόμως διορίστηκε στο πανεπιστήμιο!!!

(Η απόλυση θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί από το 2020 που είχε βγάλει την απόφαση το Διοικητικό Εφετείο)
Σε αντίθετη περίπτωση έχεις ευθύνη εσύ, ο πρύτανης, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής και τα μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος που θα συνεδριάσουν!
ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης