Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα εξέλιξη: Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο ξεκίνησε επιχειρήσεις εναέριας αναγνώρισης στην περιοχή της Κριμαίας

Νέα εξέλιξη: Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο ξεκίνησε επιχειρήσεις εναέριας αναγνώρισης στην περιοχή της Κριμαίας
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Challenger 650 Artemis είναι η ικανότητά του να επεξεργάζεται λαμβανόμενες πληροφορίες με αυτοματοποιημένο τρόπο, που επιτρέπει τη χρήση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τη στόχευση όπλων υψηλής ακρίβειας
Το εξειδικευμένο αμερικανικό αεροσκάφος ηλεκτρονικής αναγνώρισης Bombardier Challenger 650 Artemis ξεκίνησε επιχειρήσεις εναέριας αναγνώρισης κατά μήκος της κατεύθυνσης της Κριμαίας και των Ρωσο-Ουκρανικών μετώπων.
Το αεροσκάφος, που εδρεύει στο ρουμανικό αεροδρόμιο "Mihail Kogalniceanu", πραγματοποιεί περιπολίες κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας και της Μολδαβίας.
Το Bombardier Challenger 650 Artemis είναι εξοπλισμένο με συστήματα υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπουν την αναγνώριση σε σημαντικές αποστάσεις.
Επιπλέον, το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με κανάλια επικοινωνίας και συστήματα αντιηλεκτρονικού πολέμου, καθιστώντας το ένα ισχυρό εργαλείο για τη συλλογή πληροφοριών.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Challenger 650 Artemis είναι η ικανότητά του να επεξεργάζεται λαμβανόμενες πληροφορίες με αυτοματοποιημένο τρόπο, που επιτρέπει τη χρήση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τη στόχευση όπλων υψηλής ακρίβειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης