Τελευταία Νέα
Διεθνή

Eurovision: Χαμός από τους μορφασμούς της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου του Ισραήλ... Το μήνυμα για τον πόλεμο

Eurovision: Χαμός από τους μορφασμούς της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου του Ισραήλ... Το μήνυμα για τον πόλεμο
Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς του μουσικού διαγωνισμού χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν έξω από το στάδιο κατά της συμμετοχής του Ισραήλ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό
Ερωτηματικά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση της Μαρίνας Σάττι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ισραήλ.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision, οι εκπρόσωποι των 10 χωρών που πέρασαν στον τελικό, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.
Ενώ τον λόγο είχε το Ισραήλ, η Μαρίνα Σάττι έκανε γκριμάτσες, χασμουριόταν και κάποια στιγμή δε δίστασε να ρίξει το κεφάλι της πάνω στο τραπέζι και να κλείσει τα μάτια της, με τον διπλανό της να τη σκουντάει για να… ξυπνήσει.

Κούραση ή... δυσαρέσκεια για τη συμμετοχή του Ισραήλ;

Πολλοί αναφέρουν ότι δεν ήταν τυχαία αυτή η συμπεριφορά, την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.
Υπάρχουν σχόλια που κάνουν λόγο για απροθυμία της τραγουδίστριας να ακούσει την Ισραηλινή αντιπροσωπεία, παριστάνοντας πως χασμουριέται και την παίρνει ο ύπνος, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά της για την συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό αλλά και την στήριξή της απέναντι στην Παλαιστίνη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς του μουσικού διαγωνισμού χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν έξω από το στάδιο κατά της συμμετοχής του Ισραήλ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης