Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η άμυνα του Kharkiv έχει πολλά προβλήματα

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η άμυνα του Kharkiv έχει πολλά προβλήματα
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, από στρατιωτική και οικονομική σκοπιά, το να βάλεις μια μεγάλη πόλη σε ρινγκ θα ήταν πιο επικερδές από το να την εξελιχθεί σε ολομέτωπη επίθεση
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην υπεράσπιση του Kharkiv, προέβλεψε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός Sergei Krivonos.
«Εάν δεν παρέχουμε κανονική επιμελητεία, η άμυνα μιας κατοικημένης περιοχής θα είναι προβληματικό για εμάς, επομένως το Kharkiv είναι ένα πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα θα εξαρτηθεί πρωτίστως από εμάς, τον τρόπο προετοιμασίας του Kharkiv».
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, από στρατιωτική και οικονομική σκοπιά, το να βάλεις μια μεγάλη πόλη σε ρινγκ θα ήταν πιο επικερδές από το να την εξελιχθεί σε ολομέτωπη επίθεση.
Πρόσφατα το υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός απελευθέρωσε τους οικισμούς Borisovka, Ogurtsovo, Pletenevka, Pylnaya και Strelechya στην περιοχή Kharkιv από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι μονάδες των στρατευμάτων του Βορρά νίκησαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό τεσσάρων ουκρανικών ταξιαρχιών και ένα απόσπασμα συνοριοφυλάκων στις περιοχές Volchansk, Vesely, Glubokoe, Neskuchny και Krasny, διευκρίνισαν οι Ρώσοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης