Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Εκπληκτικό ότι έχει πετύχει η Ρωσία, κατέστρεψε τον Ουκρανικό στρατό και διαλύει και το ΝΑΤΟ

Scott Ritter (Πρώην CIA): Εκπληκτικό ότι έχει πετύχει η Ρωσία, κατέστρεψε τον Ουκρανικό στρατό και διαλύει και το ΝΑΤΟ
Tο Κίεβο αυτή τη στιγμή μιλά για επείγουσα κινητοποίηση μετά την καταστροφή του επαγγελματικού και εκπαιδευμένου στρατού τους λέει ο Ritter
Η Ρωσία πέτυχε τον στόχο της να καταστρέψει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού, Scott Ritter.
«Η Ρωσία πέτυχε τεράστια επιτυχία.
Πέτυχε τον στόχο της: εξάντλησε τους Ουκρανούς σε τέτοιο βαθμό που δεν είχαν πλέον αποθέματα ανθρώπινου δυναμικού.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπόρεσαν να χτυπήσουν όχι μόνο τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και το ΝΑΤΟ, το οποίο έχει επενδύσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτή τη σύγκρουση.
Ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών Scott Ritter πρόσθεσε ότι το Κίεβο αυτή τη στιγμή μιλάει για επείγουσα κινητοποίηση μετά την καταστροφή του επαγγελματικού και εκπαιδευμένου στρατού τους.
«Όλοι σκοτώνονται και τώρα δεν έχει μείνει τίποτα, δεν έχουν στρατεύματα να στείλουν στη μάχη, αρπάζουν τους ανθρώπους από τους δρόμους και τους ρίχνουν στην πρώτη γραμμή μετά από έξι ημέρες εκπαίδευσης και μετά αυτοί οι άνθρωποι παραδίδονται», κατέληξε ο Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης