Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στο Νότιο Πήλιο: Απανθρακωμένη σορός Αυστριακής από φωτιά σε αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Νότιο Πήλιο: Απανθρακωμένη σορός Αυστριακής από φωτιά σε αυτοκίνητο
Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το καμένο αυτοκίνητο την απανθρακωμένη σορό
(upd) Σε μια 75χρονη από την Αυστρία  ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε μέσα σε όχημα από φωτιά στο Νότιο Πήλιο.
Πρόκειται για μια γυναίκα από την Αυστρία που ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου, η οποία είχε μεταβεί με το τζιπ που οδηγούσε στον Πλατανιά και στην επιστροφή της τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/6, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μέσα σε χαντάκι.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το αυτοκίνητο παρουσίασε διαρροή καυσίμου ή λαδιών από την ανατροπή του και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα η 75χρονη να εγκλωβισθεί εντός αυτού.
Προανάκριση διενεργούν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για να εξακριβωθούν τα αίτια.

Η σορός

Όπως είχε γίνει γνωστό το πρωί του Σαββάτου, σορός
αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. όχημα, στην περιοχή Τροχάλα του δήμου Νότιου Πηλίου στη Μαγνησία.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς σε ΙΧ όχημα το βράδυ της Παρασκευής 31/5, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων.
Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το καμένο αυτοκίνητο την απανθρακωμένη σορό, που δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσε και η Ελληνική Αστυνομία για περισυλλογή στοιχείων, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για να διευκρινιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Για την ταυτοποίηση της σορού θα διενεργηθεί έλεγχος DNA.
pilio_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης