Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόκκαλης για υπογραφή του έργου για ταμιευτήρα στον Αγιόκαμπο: Ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή

Κόκκαλης για υπογραφή του έργου για ταμιευτήρα στον Αγιόκαμπο: Ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή
Πρόκειται για ένα έργο που είχε δρομολογηθεί κατά την περίοδο που ο κ. Κόκκαλης διατελούσε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή ταμιευτήρα στην περιοχή του Αγιοκάμπου, παρέστη το πρωί του Σαββάτου 1/6 στο Δημαρχείο της Αγιάς, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Β. Κόκκαλης.
Πρόκειται για ένα έργο που είχε δρομολογηθεί κατά την περίοδο που ο κ. Κόκκαλης διατελούσε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης, ο κ. Κόκκαλης δήλωσε πως «υπεγράφη σήμερα εδώ στον Δήμο Αγιάς το έργο κατασκευής ταμιευτήρα στην περιοχή του Αγιοκάμπου. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είχε ενταχθεί στις 24 Μαΐου του 2019 επί των ημερών μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και που συνεχίζεται από την παρούσα κυβέρνηση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος για την πορεία αυτού του έργου, το οποίο θα δώσει πνοή στην ευρύτερη περιοχή και θα λύσει σημαντικά προβλήματα τόσο στην ύδρευση, αλλά και στην άρδευση πολλών στρεμμάτων γης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης