Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Opel Corsa 1.2 100 PS AT8

tags :
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Opel Corsa 1.2 100 PS AT8
Καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες, αυτή των supermini, είναι το Corsa της Opel
Με το μήκος του πλέον να φτάνει τα 4,060 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,538 μέτρα, το Corsa της εποχής μας είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες μιας οικογένειας, που δεν θέλει να δώσει μια περιουσία (έτσι όπως γίνει τα πράγματα σήμερα) για ένα αυτοκίνητο.
Με τιμή εκκίνησης τα 19.500 ευρώ το ανανεωμένο Corsa 1.2 100 PS AT8 που βρίσκεται ήδη στην 6η γενιά του βρίσκεται στην ωριμότερη φάση του. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, με μια ελκυστική σιλουέτα, ως αποτέλεσμα της φιλοσοφίας που εκπέμπει στα μέλη της η κοινοπραξίας Stellantis.
Θα έλεγε κανείς ότι ειδικά στην Opel, η Stellantis έχει προσθέσει αυτό που χρειαζόταν η Opel για να αποτινάξει από πάνω της την εικόνα των συντηρητικών και άχρωμων αυτοκινήτων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στο γκαράζ του Caroto φιλοξενούμε το Corsa (εδώ η δοκιμή του χειροκίνητου Corsa), ωστόσο είναι η πρώτη φορά που το έχουμε με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και το απολαύσαμε τόσο εντός και εκτός πόλης.
Με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 100 ίππων αποδείχθηκε “οικονομικός σύντροφος” για όσο διάστημα κινηθήκαμε, αφού πετύχαμε και κατανάλωση 5,4 λίτρων στον αυτοκινητόδρομο με 110 χλμ σταθερά και επιλεγμένη την 8η σχέση (μεταξύ μας, έτσι χαλαρά κινούμαστε και με τα EV’s για να μην μείνουμε από ρεύμα) (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης