Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Με 2% προβάδισμα οδεύει προς τη νίκη ο Trump – Παρά τις διώξεις, σταθερά μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις

Reuters: Με 2% προβάδισμα οδεύει προς τη νίκη ο Trump – Παρά τις διώξεις, σταθερά μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις
Σταθερά μπροστά ο Trump παρά τις διώξεις
Σχετικά Άρθρα

Ο πρώην πρόεδρος Donald Trump έχει προβάδισμα 2 μονάδων έναντι του Προέδρου Biden μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι δυο τους προετοιμάζονται για μια ρεβάνς τον Νοέμβριο, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Η δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (13/6/2024), έδειξε ότι περίπου το 41% ​​των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων δήλωσε ότι θα ψήφιζε υπέρ του Trump εάν οι εκλογές πραγματοποιούνταν σήμερα, ενώ το 39% επέλεξε τον Biden.
Περίπου το 20 τοις εκατό των ψηφοφόρων δήλωσαν ότι δεν είχαν επιλέξει υποψήφιο, έκλιναν προς επιλογές τρίτων ή ότι ενδέχεται να μην ψηφίσουν στις εκλογές.
Αυτή είναι μια ανατροπή από μια προηγούμενη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, που διεξήχθη από τις 31 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου, η οποία έδειξε ότι ο νυν πρόεδρος είχε προβάδισμα 2 μονάδων έναντι του πρώην προέδρου - 41% έως 39%.
Η τελευταία διήμερη δημοσκόπηση διεξήχθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και έκλεισε την Τρίτη, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου ο Trump καταδικάστηκε ποινικά στη Νέα Υόρκη για την υπόθεσή του για σιωπηλούς χρήματος, σημείωσε το Reuters.
Η σταθερή υποστήριξη για τον πρώην πρόεδρο ακολουθεί διάφορες άλλες δημοσκοπήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες που υποδηλώνουν ότι η ετυμηγορία για την ενοχή δεν επηρεάζει τις επιλογές ορισμένων ψηφοφόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης