Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνηση ματ από Le Pen: Πρέπει να μιλήσουμε με τη Ρωσία για να τελειώσει ο πόλεμος

Κίνηση ματ από Le Pen: Πρέπει να μιλήσουμε με τη Ρωσία για να τελειώσει ο πόλεμος
Πρέπει να επανεξεταστούν οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία λέει η Marine Le Pen
Την ανάγκη της συνομιλίας με τη Ρωσία για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία επισημαίνει η Marine Le Pen, επικεφαλής της γαλλικής κοινοβουλευτικής παράταξης «Εθνική Συσπείρωση».
Σε δηλώσεις της στην ισπανική El Periodico, η Le Pen τόνισε ότι είναι αναγκαία η συνομιλία με τη Ρωσία, δεδομένου ότι το Κίεβο δεν μπορεί να νικήσει αυτόν τον πόλεμο.
«Είναι αδύνατο να επιτευχθεί συμφωνία για ειρήνη χωρίς τη συμμετοχή ενός από τα μέρη της σύγκρουσης στις διαπραγματεύσεις.
Προφανώς, θα χρειαστεί να μιλήσουμε με τη Ρωσία για να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε μια θετική λύση για την Ουκρανία σε αυτή τη σύγκρουση, στην οποία προφανώς δεν μπορεί να κερδίσει» επισήμανε η Le Pen.
Όπως είπε, στηρίζει τις πρωτοβουλίες για τη στρατιωτική και πολιτική υποστήριξη στο Κίεβο, αλλά σημείωσε ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά.
«Σκέφτομαι, για παράδειγμα, τον ενεργειακό πόλεμο που ξεκινήσαμε και ο οποίος έγινε καταστροφικός για τις οικονομίες μας» ανέφερε η Le Pen, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό για την Ευρώπη να μην γίνει συνένοχος στην ουκρανική σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης