Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για ευρωεκλογές: Θετική αποτίμηση του αποτελέσματος - «Αντέξαμε»

ΣΥΡΙΖΑ για ευρωεκλογές: Θετική αποτίμηση του αποτελέσματος - «Αντέξαμε»
Στον ΣΥΡΙΖΑ ξέχασαν πως τα ποσοστά του κόμματος συνεχώς υποχωρούν από τις εκλογές… του Ιανουαρίου 2015
Σχετικά Άρθρα
Θετική ήταν η αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.
«Αντέξαμε, το ποσοστό είναι ικανοποιητικό και μας δίνει την εξουσιοδότηση να συνεχίσουμε με ορόσημο το συνέδριο του φθινοπώρου, στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι καταστατικές αλλαγές για τις οποίες έχει μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης», έλεγαν νωρίτερα πηγές του κόμματος στην ΕΡΤ.
Πρόσθεσαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει περιγράψει τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο αλλά και τις θέσεις για τα ζητήματα συνεργασίας. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι εάν και εφόσον προκύψουν ανάγκες και έρθει από την κοινωνία ένα αίτημα για ευρύτερη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και δημιουργία ενός φορέα, τότε ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος και θα τεθεί στην κρίση της βάσης και ως υποψήφιος πρωθυπουργός.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρεί σήμερα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα έχει σημαντικές επαφές με την ομογένεια και με επιχειρηματίες, στο πλαίσιο του υπό συγκρότηση ιδρύματος που έχει εξαγγείλει ο κ. Κασσελάκης, θα αναζητηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω πρωτοβουλιών, μέσω δράσεων και εκδηλώσεων για το επόμενο διάστημα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει βάρος και στις συνεντεύξεις που θα παραχωρήσει σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, όπως είναι η Wall Street Journal.
Όταν θα επιστρέψει θα προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναφέρουν οι πηγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης