Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης πρόλαβε το ... κείμενο υπογραφών και συγκαλεί Κεντρική Επιτροπή στις 7 Ιουλίου

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης πρόλαβε το ... κείμενο υπογραφών και συγκαλεί Κεντρική Επιτροπή στις 7 Ιουλίου
Εσπευσμένη σύγκληση των κομματικών οργάνων από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Με την κατάσταση να είναι πια έκρυθμη στην Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξωθήθηκε σε εσπευσμένη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 Ιουλίου.
Της εσπευσμένης κίνησης Κασσελάκη, είχαν προηγηθεί διαρροές ότι δεκάδες μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ετοίμαζαν κείμενο με αίτημα να συγκληθεί άμεσα το ανώτατο κομματικό όργανο.
Τα εσωκομματικά μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το μανιφέστο που ανήρτησε στο X o πρόεδρος του κόμματος και τις αναφορές στον «δικό του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και στα περί «μαύρου χρήματος».
Στο πλαίσιο του γκρεμίσματος του «παλιού ΣΥΡΙΖΑ» ήρθε και η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του καθημερινού φύλλου της Αυγής, με πλήθος στελεχών και βουλευτών να ασκούν κριτική στον πρόεδρο του κόμματος.
Ο Κασσελάκης σε συνέντευξή του σημείωσε αναφορικά με την Αυγή πως «δεν σταματά η καθημερινή δραστηριότητα» της εφημερίδας, καθώς συνεχίζει τη διαδικτυακή της παρουσία και το κυριακάτικο φύλλο. Εξάλλου, κάλεσε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δωρεά για τη στήριξη του κόμματος και όπως είπε ο ίδιο θα δώσει το παράδειγμα δωρίζοντας σήμερα το μάξιμουμ που επιτρέπεται, δηλαδή 20.000 ευρώ.
Όσον αφορά τους εργαζόμενους, σημείωσε ότι κατανοεί την ανησυχία τους και ότι τους προσφέρθηκε να αναλάβουν οι ίδιοι το φύλλο, αλλά «δεν εισακούστηκε».
Υπενθύμισε, δε, ότι την απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου την είχε λάβει η ΠΓ του κόμματος πριν την εκλογή του, αλλά ο προκάτοχος του δεν την εφάρμοσε, σε ακόμη μια αιχμή κατά του Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης