Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκόπια: Επιμένει στον όρο «Μακεδονία» ο αμετανόητος Mickoski – Σταθερά και... τολμηρά συνεχίζει να μην αντιδρά η ΝΔ

Σκόπια: Επιμένει στον όρο «Μακεδονία» ο αμετανόητος Mickoski – Σταθερά και... τολμηρά συνεχίζει να μην αντιδρά η ΝΔ
Στις πόσες δηλώσεις θα αντιδράσει η κυβέρνηση της ΝΔ;
Σχετικά Άρθρα

Δεν σταματούν να προκαλούν οι Σκοπιανοί και να χρησιμοποιούν σκέτο το «Μακεδονία» χωρίς το «Βόρεια» όπως επιβάλλει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός των Σκοπίων, Hristijan Mickoski, κατέθεσε στη Βουλή το πρόγραμμα και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (22-23 Ιουνίου) αναμένεται η συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία ο Hristijan Mickoski θα αναγνώσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του και θα ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς αυτήν.
«Δεν θα χαθούμε στο δρόμο με συμφωνίες χωρίς αρχές που πλήττουν το κράτος μας.
Η διέξοδος θα είναι η δουλειά μας και το μέλλον μας θα είναι η δύναμή μας, η οποία θα προέλθει από τη θέληση του μακεδονικού λαού» ανέφερε ο Mickoski στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας τον όρο «Μακεδονία».
Πρόσθεσε ότι ο κύριος στόχος του θα είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους κρατικούς θεσμούς, η εξάλειψη της διαφθοράς και η διασφάλιση του κράτους δικαίου.
«Το VMRO-DPMNE υπάρχει για τη Μακεδονία» ανέφερε ακόμη ο σκοπιανός και απέστειλε μήνυμα, όπως είπε, προς όλα τα νέα κυβερνητικά στελέχη να «σηκώσουν τα μανίκια», διότι τους περιμένει σκληρή δουλειά και οι ισχυρές μεταρρυθμίσεις είναι μπροστά τους.
Το λυπηρό είναι ότι από την μεριά της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία… σταθερά και… τολμηρά, συνεχίζει να κάνει ότι… κοιμάται!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης