Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παραδόθηκε ο Λύτρας - Οδηγείται στη φυλακή - Οι πρώτες δηλώσεις: «Δεν θα έβαζα κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου»

Παραδόθηκε ο Λύτρας - Οδηγείται στη φυλακή - Οι πρώτες δηλώσεις: «Δεν θα έβαζα κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου»
Μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους
Σχετικά Άρθρα
Στο Αστυνομικό Τμήμα εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Ο κ. Λύτρας παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια κι έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.
Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς η Αστυνομία ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές, ότι δεν τον έχει εντοπίσει, στο πλαίσιο της αναζήτησης που έκανε, για την υπόθεση της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε η σύζυγός του.
Η απόφαση της δικαστικής λειτουργού αφορά το χθεσινοβραδυνό περιστατικό με την μετάβαση στο σπίτι του ποινικολόγου και της συζύγου του και παθούσας, της πρώην συζύγου, της κόρης του κ. Λύτρα και δικηγόρου συνεργάτη του γραφείου του, με στόχο να πάρουν πράγματα του κατηγορούμενου, το οποίο κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.
Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η γνωστοποίηση στην ανακρίτρια όσων έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, από την πλευρά της κ. Πολυζωγοπούλου, ώστε εφόσον κρίνει η δικαστική λειτουργός να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση.

Απόστολος Λύτρας: Δεν θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου

Ο Απόστολος Λύτρας, κατά την παράδοσή του στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, που οδήγησαν τελικά στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.
Δήλωσε ότι δεν θα έβαζε ποτέ κανέναν να απειλήσει τη σύζυγό του, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι κατακριτέα η πράξη του και θα πληρώσει το λάθος του.
«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Και με την πρώην σύζυγο μου η Σοφία διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο που πήγε είμαστε στο ίδιο γραφείο», δήλωσε ο ποινικολόγος.
«Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό και δε θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα και θα πληρώσω για το λάθος μου», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Μήνυση από τη σύζυγό του

Το πρωί έγινε γνωστό ότι υπέβαλε εναντίον του, αλλά και στην πρώην σύζυγό του μήνυση η νυν σύζυγος. Η τελευταία και ένα από τα παιδιά τους μπήκαν, το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι της 37χρονης, η οποία πάτησε το panic button όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους. Στη συνέχεια η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχασε τις αισθήσεις της.
Έτσι, η ίδια υπέβαλε μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης στην πρώην σύζυγο και για απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε και για απειλητικό μήνυμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης