Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλιπαρεί τον Joe Biden να μείνει προεδρικός υποψήφιος η οικογένεια του… ειδικά ο γιος Hunter – Σε πανικό οι Δημοκρατικοί

Εκλιπαρεί τον Joe Biden να μείνει προεδρικός υποψήφιος η οικογένεια του… ειδικά ο γιος Hunter – Σε πανικό οι Δημοκρατικοί
Ο ίδιος ο πρόεδρος όμως και το επιτελείο του προσπαθούν να βρουν τρόπους να διαχειριστούν τις πιέσεις των Δημοκρατικών, ανέφεραν οι New York Times
Να παραμείνει στην κούρσα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ προτρέπει η οικογένεια του τον Joe Biden, παρά το γεγονός ότι το επιτελείο του και ο ίδιος δέχονται πυρά από το κόμμα των Δημοκρατικών προκειμένου να αποχωρήσει.
Αυτό αναφέρουν οι New York Times, αποκαλύπτοντας ότι παρά το καταστροφικό debate αυτής της εβδομάδας εναντίον του Donald Trump, η οικογένεια του Biden φέρεται να τον προέτρεψε να μείνει στην κούρσα και να μην εγκαταλείψει.
Ο ίδιος ο πρόεδρος όμως και το επιτελείο του προσπαθούν να βρουν τρόπους να διαχειριστούν τις πιέσεις των Δημοκρατικών, ανέφεραν οι New York Times.
Οι NYT ανέφεραν ότι η οικογένεια και οι συγγενείς του Biden συνειδητοποίησαν πολύ καλά πόσο καταστροφική ήταν η επίδοσή του στον προεδρικό debate, ωστόσο, πιστεύουν ότι είναι ακόμα ικανός να υπηρετήσει άλλα τέσσερα χρόνια.
Το επιτελείο του Biden συζητούσε πώς να προχωρήσει, εάν θα πρέπει να κανονίσουν μια συνέντευξη Τύπου ή να τον αφήσουν να δώσει συνέντευξη για να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.
Σύμφωνα με πηγές των ΝΥΤ, ο Hunter Biden είναι μια από τις ισχυρότερες φωνές που εκλιπαρούν τον πρόεδρο να παραμείνει στην κούρσα.
Τουλάχιστον ένα από τα εγγόνια του Biden έχει πει ότι θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με την εκστρατεία μιλώντας με άτομα που επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το επιτελείο του Joe Biden δέχεται πυρά

Η απόδοση του Biden έχει ανησυχήσει το Δημοκρατικό Κόμμα λίγους μήνες πριν από τις γενικές εκλογές.
Ο John Morgan, κορυφαίος δωρητής των Δημοκρατικών που γνωρίζει από κοντά τον αδελφό του Biden, Frank, κατηγόρησε πρόσφατα τους συμβούλους του προέδρου που χειρίστηκαν τις προετοιμασίες της συζήτησης.
«Ο Biden έχει για πολύ καιρό ξεγελαστεί από την αξία της Anita Dunn και του συζύγου της.
Πρέπει να φύγουν… ΣΗΜΕΡΑ», έγραψε στο X.
«Ήταν πολιτική αμέλεια», ανέφερε.
Σε μια συνέντευξη αργότερα, ο Morgan είπε: «Θα ήταν σαν να παίρνατε έναν Prizefighter που επρόκειτο να κάνει αγώνα τίτλου και να τον βάλετε σε μια σάουνα για 15 ώρες και μετά να λέγατε: «Πήγαινε να πολεμήσεις».
Πιστεύω ότι η συζήτηση αφορά αποκλειστικά τον Ron Klain, τον Bob Bauer και την Anita Dunn».
Τα μέλη της οικογένειας του Biden δεν είναι επίσης ευχαριστημένα με το επιτελείο του, συμπεριλαμβανομένης της ανωτέρας συμβούλου του Λευκού Οίκου, Dunn, του συζύγου της, Bob Bauer και του Ron Klain, του πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου, ο οποίος είναι γνωστό ότι είχε αναλάβει τις προετοιμασίες.
Αλλά πηγή των ΝΥΤ ανέφερε ότι ο ίδιος ο πρόεδρος εξακολουθεί να εμπιστεύεται το προσωπικό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης