Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Μόνος του το άνοιξε ο Κασσελάκης

Γεροβασίλη: Κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Μόνος του το άνοιξε ο Κασσελάκης
Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε η κα. Γεροβασίλη
Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν έβαλε τέτοιο θέμα, μόνος του το άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε η βουλευτής του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη.
«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει προφανώς καμία σύγκρουση στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν συγκρούσεις.
Ο ίδιος ο πρόεδρος μίλησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο ίδιος είπε πως αν ανοίξουν κάλπες στην Κεντροαριστερά θα είναι υποψήφιος, την επόμενη μέρα είπε πως πάλι θα είναι υποψήφιος αν είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέχεια βέβαια είπε κι ένα "Αλέξη, πάμε;"» υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κα.Γεροβασίλη.
«Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να τίθενται τεχνητά διλήμματα όπως αυτό που έθεσε ο κ. Κασσελάκης «ή δεν θα μιλάτε ή είστε υπονομευτές», είπε η κα.Γεροβασίλη, η οποία άφησε «αιχμές» και για το κλείσιμο της «Αυγής», ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση πράγματι ελήφθη τον Ιανουάριο του 2022 επί ηγεσίας Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο δεν αφορούσε κλείσιμο της εφημερίδας, αλλά συνέχεια της λειτουργίας της με συγκεκριμένο πλάνο εξυγίανσης της Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένων εθελουσίων αποχωρήσεων και μείωσης προσωπικού.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, η κα. Γεροβασίλη σημείωσε πως πρόκειται για μια συζήτηση που άνοιξε μετά τις Ευρωεκλογές.
«Οφείλουμε όλοι αν θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στη χώρα μας να πάρουμε θέση και να απαντήσουμε μακριά από μικροκομματικά και ηγεμονισμούς.
Δεν είναι θέμα προσώπων, πρέπει να εστιάσουμε στο πώς και όχι στο ποιος.
Εγώ το κόμμα μου θέλω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συζήτηση για προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου» επισήμανε η κα.Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης