Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίτρινα γιλέκα, αγρότες και νεολαία πέταξαν τον Macron στο χρονοντούλαπο της ιστορίας – Η εκδίκηση του «κυρ Παντελή» εκτίναξε τη Le Pen

Κίτρινα γιλέκα, αγρότες και νεολαία πέταξαν τον Macron στο χρονοντούλαπο της ιστορίας – Η εκδίκηση του «κυρ Παντελή» εκτίναξε τη Le Pen
Το απαίσιο πρόσωπο των ελίτ τιμωρήθηκε
Σχετικά Άρθρα

Ακροδεξιά από εδώ, ακροδεξιά από εκεί, ακροδεξιά παραπέρα.
Παντού βλέπει ακροδεξιούς το σύστημα και δη τα συστημικά ΜΜΕ.
Δεν θα χαρακτήριζε έτσι και την Le Pen;
Ο θρίαμβος της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς στη Γαλλία και η συντριβή του Macron ο οποίος αναγκάζεται τώρα να γίνει ουρά της άκρας αριστεράς μόνο και μόνο για να μην βγει πρώτη η Le Pen είναι η κύρια συζήτηση της εβδομάδας που διανύουμε.
Οι λόγοι που ανέβηκαν οι πατριώτες στη Γαλλία και απέτυχε το δόγμα Macron είναι πολλοί.

Ωστόσο, τα καίρια σημεία που αποτυγχάνουν οι πολιτικές όσων προσκυνούν τις ελίτ και όχι τους λαούς, δίνονται πολύ εύστοχα σε μια ανάλυση από τον Πρόεδρο του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, Ραφαήλ Καλυβιώτη.

«Κάποιοι επιτέλους άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι ο Μακρονισμός δεν συμβολίζει απολύτως τίποτα.
Δεν υπακούει σε ιδανικά, δεν εκπροσωπεί τις ανάγκες και τα αιτήματα των απλών και κανονικών ανθρώπων, παρά μόνο τα συμφέροντα των ελίτ.
Το απαίσιο πρόσωπο των ελίτ που εκφραζόταν μέσα από την αλαζονεία του Μακρόν το είχαν δείξει στην «πλέμπα», την οποία υποτίμησαν με τις τρελές κλιματικές πολιτικές τους εν αναφορά της ενέργειας οι οποίες δημιούργησαν το κίνημα των κίτρινων γιλέκων».

Το είχαν δείξει στους μικρομεσαίους αγρότες που για χάρη των μεγάλων πολυεθνικών αγροτικών εταιρειών εξοβελίστηκαν από την γη τους.
20367658_1.jpg

-1x-1_2.jpg

Το είχαν δείξει με την μαζική λαθρομετανάστευση για την μείωση του κόστους των εργατικών χεριών η οποία μαζική λαθρομετανάστευση με την σειρά της δημιούργησε έναν πυρήνα τρομοκρατίας εκφερόμενο από τον ακραίο ισλαμισμό.

img_3305_2.webp

Το είχαν δείξει με την συγκέντρωση όλων των δουλειών στις μητροπόλεις της Γαλλίας
ώστε οι Γάλλοι σαν σκλάβοι να γίνουν υπηρέτες των πολυεθνικών εταιρειών.
Ε λοιπόν, αυτή η «πλέμπα» επαναστάτησε, εξεγέρθηκε και εξέφρασε το δημοκρατικό της δικαίωμα στην κάλπη», γράφει στην ανάλυσή του.

Και συνεχίζει:

«Ο Εθνικός Συναγερμός της Le Pen σάρωσε στις εκλογές αποσπώντας ένα ποσοστό στα 33% την στιγμή που ο ναρκισσιστής κεντρώος και εκλεκτός των ελίτ Macron βρέθηκε στην τρίτη θέση.
Δεύτερο κόμμα με ποσοστό 28% έλαβε η ενωμένη ριζοσπαστική και άκρα αριστερά με μία εμφανή ροπή στην βία.
Ήδη στο Παρίσι εξαιτίας της νίκης της Le Pen ένας ακροαριστερός όχλος βγήκε «δημοκρατικά» στους δρόμους για να βανδαλίσει καταστήματα και δρόμους.
Το γεγονός ότι ο Macron κάλεσε τους Γάλλους να συνεργαστούν με αυτήν την ακροαριστερά είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.
Μας δείχνει ακριβώς ποιους το σύστημα θεωρεί συνεργάτες του.
Όπως ακριβώς στις ΗΠΑ το σύστημα συνεργάζεται με ακραίες ομάδες όπως οι BLM κοκ έτσι και στην Γαλλία διαφάνηκε ευκρινέστατα ότι οι ομάδες αυτές λειτουργούν ως «φρουροί» του καθεστώτος με στόχο να τρομάξουν τους πολίτες για να μην πάνε σε ταυτοτικά κόμματα όπως της Le Pen διότι εναλλακτικά θα προκληθεί χάος από τις ομάδες βανδάλων που ελέγχουν.
w1880.avif

Στυγνός εκβιασμός εν ολίγοις

Για αυτό και η Marine κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν στο κόμμα της “απόλυτη πλειοψηφία” στην Εθνοσυνέλευση στον επόμενο γύρο των εκλογών την Κυριακή.
‘Χρειαζόμαστε την απόλυτη πλειοψηφία για να ορίσει ο Macron τον Bardella πρωθυπουργό σε οκτώ ημέρες', είπε, για να αποφύγουμε ‘να πέσει η χώρα στα χέρια…. μιας ακροαριστεράς που τείνει προς τη βία'.
Τα ταυτοτικά κόμματα ως έκφραση των απλών και κανονικών ανθρώπων έναντι μίας πολυεθνικής ελίτ που δεν πιστεύει σε πατρίδα διότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και σίγουρα δεν θέλει δασμούς, δεν πιστεύει σε Χριστιανική θρησκεία διότι τότε η συνείδηση των ανθρώπων θα υπακούει μόνον στον Χριστό και όχι στους νέους ηγεμόνες ενός διοικητικού συμβουλίου, δεν πιστεύει στην οικογένεια διότι οι οικογενειάρχες βάζουν σε προτεραιότητά τους τα παιδιά τους και όχι τον μάνατζέρ τους, είναι η μοναδική ελπίδα για αντίσταση σε αυτό το σάπιο σύστημα που ολοένα και περισσότερο ομοιάζει με εκείνο του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας.
Πίσω από αυτά τα ταυτοτικά κινήματα βρίσκεται και μία νεολαία και δη η Generation Z που σε έναν μεγάλο βαθμό δίνει τον παλμό και την ελπίδα όλων μας για την νίκη.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ακροδεξιοί όταν στην πραγματικότητα μας θεωρούν αξιοθρήνητους όπως είχε πει η Hillari για τους deplorables όταν έβλεπε την ήττα της να έρχεται από τον Donald Trump”, κατέληξε, καταδεικνύοντας ακριβώς τους λόγους της πολιτικής αλλαγής στη Γαλλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης