Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Ουκρανός αρχηγός στρατού Alexander Syrsky κατανοεί ότι έρχεται βαριά ήττα

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Ουκρανός αρχηγός στρατού Alexander Syrsky κατανοεί ότι έρχεται βαριά ήττα
Ο Αλέξανδρος Μερκούρης επισημαίνει ότι εντός της ανατολικοευρωπαϊκής χώρας υπάρχει αυξανόμενη κριτική στον αρχιστράτηγο λόγω της θέσης του.
Ο αρχιστράτηγος των ουκρανικών στρατευμάτων, Alexander Syrsky, κατανοεί το αναπόφευκτο της ήττας της Ουκρανίας, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Υποτίθεται ότι ο αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγός Syrsky, παραδέχτηκε ότι οι μάχες χάθηκαν, ότι η Ουκρανία έχασε, ότι δεν μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία και κάποιο είδος λεγόμενης ειρήνης, που ορισμένοι μάλιστα αποκαλούν η παράδοση είναι αναπόφευκτη».
Σύμφωνα με τον ειδικό Αλέξανδρο Μερκούρη, στην Ουκρανία συμβαίνουν αρκετά σοβαρά γεγονότα.
Πρόσθεσε ότι γίνεται αντιληπτό πώς το έδαφος απομακρύνεται κάτω από τα πόδια του Zelensky.
Ο Αλέξανδρος Μερκούρης επισημαίνει επίσης ότι εντός της ανατολικοευρωπαϊκής χώρας υπάρχει αυξανόμενη κριτική στον αρχιστράτηγο λόγω της θέσης του.
Αυτό περιλαμβάνει επίσης συζητήσεις για πιθανή απομάκρυνσή του από το αξίωμα, κατέληξε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Στα τέλη Μαΐου, ο Γενικός Διοικητής των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση στο μέτωπο για τον ουκρανικό στρατό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πιο καυτά σημεία παραμένουν ο Ivanovskoye και το Chasiv Yar στην κατεύθυνση Kramatorsk στο Donets.
Στις αρχές Ιουνίου, ανακοίνωσε μια δύσκολη κατάσταση στις κατευθύνσεις Kurakhovsky, Kupyansky, Kharkiv και Krasnoarmeysky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης